updateaj ga. ja imam verziju v 4.0727.2.2.1
updateaj ga. ja imam verziju v 4.0727.2.2.1
Šta nije ta verzija od ME (Music Edition) ?
za obične N73, zadnja verzija softa je v 4.0726.2.0.1...
Samo jedan mali off: Jel možeš onu multifunkcijsku tipku namjestiti da kad ju kratko pritisneš da izabereš neku aplikaciju ili ti odma ulazi u mp3 palyer ??
@vsreter: daj ako ti nije problem, ako otkriješ koji je program uzrokovao tu smetnju, da napišeš o kojem se programu radilo... Hvala...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Problem je uzrokovao jedan od ova dva programa Clock Screensaver ili HandyClock, jer sam izbacio obadva i sada šljaka normalno njegov alarm, a sastanak, obveza itd rade normalno preko programa Papyrus(odličan program).
Neznam na koju točno misliš tipku onu sa strane ili napred desno iznad tipke C ako je ta onda da mogu izabrat i složiti što hoću isto tako kad pokrećem pokrenem što želim, a ona sa strane me vodi direktno u slike i video.
Hvala na pomoći!!!!
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ja sam isao sve po uputama ono kako od obicne napravit ME i skinuo sam verziju v 4.0727.2.2.1 .
kad sam imao soft od obicne s tom tipkom sam morao birati da li hocu mp3 player, radio, pregledavanje slika, itd. a sad kad imam soft od ME pritiskom na tu tipku odma ulazim u sam player.
Zadnji uredio zerobravo : 21-08-2007 u 13:22
Bookmarks