samo jedno pitanje jel se gubi garancija il nesto kad ubacijem aplikacije i to posto sam skorro kupio mob i ima garanaciju
samo jedno pitanje jel se gubi garancija il nesto kad ubacijem aplikacije i to posto sam skorro kupio mob i ima garanaciju
ajde dajte mi jedan IMEI ( neko ko već ima certifikat) pa da probam napravit cert ....ako bude radio da se uključim i pomognem kolegu Icu heh .. meni osobno nije radio al eto pokušat ću (neznam zašto mi uvijek pošalju sa stranice .cer file a ne .htm) a slijedim postupak sa dotsisa i sve šljaka....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
provjeri da li uploadaš onaj *.csr file, a ne onaj drugi koji ima ikonu kompa i zemlje u pozadini. može biti da je zbog toga.
jer "Symbian Developer Certificate Request" napravi ta dva fajla...
Makar sad sam probao i taj drugi faj, uopće neće uploadat...
Jedino da provjeriš postupak izrade tog zahtjeva, da nisi nešto krivo izabrao...
Meni normalno ponudi da skinem certifikat, i uvjek u *.HTM formatu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo ja sam slijedio sve upute (na stranim forumima još piše da kad se editira auto_signsis.bat treba ići na save a ne save as) kao privatni ključ sam probao s 0123456 i 55555. kad pokrenem auto_signsis.bat nakon edita samo se pokrene dos prozor i zatvori a ne dobim nikakav novi file u folderu. evo kako to izgleda
http://rapidshare.com/files/50187273...anje.docx.html
kada editiraš auto_signsis.bat, onda stavi da ti je pass 55555, i u redu ispod napiši pause.
tako će ti se otvoriti taj DOS prozorčić, i onda bi trebao vidjeti di ti je greška.
Provjeri kada editiraš taj fajl da li su ti svi nazivi dobri i pripazi na ekstenzije (npr *.sisx a tebi piše samo *.sis) [uključi opciju u windowsima da vidiš ekstenzije]
I još jedna stvar, pripazi da u folderu u kojem potpisuješ aplikacije, imaš samo jedan certifikat i samo jednu aplikaciju koju hoćeš potpisati. možda je i zbog toga...
IMEI:
tnx.
Zadnji uredio Ico : 14-12-2007 u 09:57 Razlog: uklonjen IMEI, da nebi bilo...
sa malim zakašnjenjem...
http://rapidshare.com/files/52230272/newbie.rar.html
Zadnji uredio Ico : 14-12-2007 u 09:58 Razlog: uklonjen IMEI, da nebi bilo...
Bookmarks