Mislim da za takve stvari imaš rok od par dana da uređaj zamjeniš. Sumnjam da će ti to sada prihvatiti pod jamstvo. Probaj, ništa te ne košta.
Ovako imam Nokio 6288 iz T-mobile-a, kupljena u drugoj polovici 7. mjeseca.
Nije nijednom pala ni ništa, i dalje je ko nova ali tvornički ima grešku na plastici i to sam tek nedavno skužio jer se ne kuži ako ne pogledaš baš dobro. Naime plastika je malko dolje spigana što možete i na slici vidjeti
[img=http://img152.imageshack.us/img152/6411/img0007kl1.th.jpg]
a i desni kraj ima malko lufta dok ne gurnem gornji dio da skroz izađe po klizaču, onda se ne osjeti taj luft više.
E sad mene zanima jel bi prošlo to da se žalim u t-mobile centar?
Zadnji uredio sms freak : 18-08-2007 u 14:33 Razlog: naslov izmjenjen prema sadržaju teme
Mislim da za takve stvari imaš rok od par dana da uređaj zamjeniš. Sumnjam da će ti to sada prihvatiti pod jamstvo. Probaj, ništa te ne košta.
Nisi napisao odakle si.
Ako si iz Zagreba, pođi sam do Mobis servisa u Heinzelovu. Uvijek postoji caka da ti prođe pod jamstvo.
Samo, u Mobisu su dosta bezobrazni pa neke stvari kao što je klimanje slajd-mehanizma kod nekih Nokija nazivaju "tvorničkom tolerancijom" ili drugim filozofskim izrazima nerazumnog i pomalo glupog naziva.
Tako da te ne iznenadi ako ti oni proglase da je s tvojom Nokijom "sve u redu" iako to ne mora biti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Po nekom mom sudu, ali i poznavajući kako to u Mobisu rade, oni će to proglasiti "tvorničkom tolerancijom", jer gle, ako priznaju grešku, morat će ti zamijeniti ekran i plastiku, a to izlati iz "jamstva" (fizička oštećenja).
U Mobisu!
Ne kužiš.
Možeš li dokazati da je to tvorničko oštećenje ili da si ti to napravio?
U Mobisu!
Pa svako normalan bi skužio da je to tvorinička greška. Na slici se to možda ne kuži tako dobro ali tako nešto čovjek nikako nebi mogao napraviti pogotovo da se ne vide oštećenja od namjernog piganja... Velim mob nema niti jednu ogrebotinu al znam da su kod nas teški što se tiče jamstava ali probat ću pa ćemo vidjet.
po ovoj slici , tesko da ce ti to proci u mobisu nakon toliko vremena od kupnje uredjaja ....
ukratko..zaboravi ,niš od toga...
Reci da su ti u društvu za zaštitu potrošača rekli ako ti ne priznaju da pozoveš inspekciju. Možda upali.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
sumnjam de ce ti priznati ovi mulci u Mobisu.
za tako nesto imaju milijun nacina da se izvuku.
Bookmarks