hvalite taj u600,kao da je od zlata,savršen...
hvalite taj u600,kao da je od zlata,savršen...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
U600 je odličan mob, jedino kaj mi je izrada malo u banani, djeluje dosta plastično i jeftino...ak se odlučiš za U600, radije daj još nekaj love gore i uzmi U700 - gotovo isti kao U600 jedino kaj je izrada puno puno bolja, a i ljepši je...
Bom Chicka WahWah
Da ja biram nebi uzeo nijedan od ta dva jer i jedan i drugi su podjednako nekvalitentni...ali ak bas moram rec koji je bolji to bi bio u600 jer je noviji i malo napredniji....
ja bi ipak uzeo w850 .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Takoder bih dao glas za w850
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Glas za W850. Ne volim Samsunge, a volim SE. Eto...
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
HEHE ne volim SE,imao sam citavu dinastiju samsunga,ah pa svaki cigo svoga konja hvali,ali u600 je bolji definitivno,imao sam malo i W850 u rukama i nije me odusevio,opet svako ima svoj stav,ali prezadovoljan sam sa u600
JA bih se na stavio na ovu temu.bas moja dilema.
kolko u praksi izdrzi baterija na u600?za SE se ne bojim...usproedio sam ih na sve moguce nacine , imao oba u ruci, w850 je ko protupješačka bomba vs zippo upaljač u ruci ... težinom jel , svida mi se i dizajn SE-a , ali brate , moj prvi mobitel je bio tezinom u rangu s tim w850.sad imam mobitel od 92gr. i to mi je taman prihvatljivo.
cijene su im tu negdje,ali naravno samsung+slsualice+1gb kartica je druga stvar..kolko uocpe dodju slusalice za u600?
bejzikli , jedine dvije stvari koje me ozbiljnije odvracaju do sonieriksona su težina i kamera bez a-fokusa.kad bi mi netko dao neki home-made kit za weight reduction novijih Sony-Ericssonova ...
![]()
Bookmarks