moja baka je na tcomu...htjela bi prijeći na OPTIMU...sad da li može postati OPTIMA korisnik,ali samo OPTItelefon...jer ne želi više plaćati lopovima kako kaže... znam da ako imaš OPTIdsl tada si cijeli u OPTIMI i za tebe je tcom mrtav jer mu ne trebaš ništa plaćati... da li moja baka može biti OPTItelefon korisnik pa da t-comu ništa ne plaća ili baš mora uzeti i dsl???
pozdrav od moje bake... hehhee...
Opti DSL uopće nije obavezan...ja imam telefon na optimi,pa nemam optiDSL
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Optimu mozes imati ali T-comu moras platiti pretplatu!!
LOL. Da sigurno. Nije T-Com HRT...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da točno tako t-com plaćaš pretplatu ,a optimi samo impulse bar sam ja tako plaćao do prije 3 mjeseca sad sam prešao natrag na t-com.
Da li moras placati pretplatu t-comu ovisi da li ti je dosupna Optima. Tu dospunost mozes provjeriti na Optiminim stranicama
http://www.optinet.hr/optidsl/dostupnost/
Ako ti je Optima dosupna onda moze u cijelosti placati sve racune (ukljucujuci i pretplatu, kod njih 61kn) Optimi.
Hy , ja sam zastupnik optime telekoma "svodnik" kako kažete nisam moderator, ali me samo zanima jel tko platio šta što je prešao na OT, dali si je tim činom uvećao mjesečne račune za razgovor.
Bookmarks