permission po određenom disku za određenog korisnika (read, write i ostale drkalije) možeš podešavati za svakog usera posebno u properties-u svakog diska, tab security.
Ovako...
Sad pravim jedan komp koji treba imati admin acc i jos 3 sporedna... Napravit cu 4 particije C-20gb, D-95gb, E-95gb, F-95gb i G-DVD-przilica...
trebao bi napraviti da svaki user moze koristiti samo jednu particiju i da ne vidi ostale 3 (ili bar 2, ako ne moze da sve 3 budu skrivene)...
Svaki korisnik bi trebao moci koristiti office, winamp, bs-player, windvd, photoshop i tako, ali da nemogu dirati u c disk...
Svi bi smjeli imati mogucnost instaliranja igara i dodatnih programa, ali samo na svoju particiju i jedino onaj dio koji se mora instalirati na c disk...
Ja bi kao admin imao pristup svim diskovima i svim file-ovima, dok bi ostala 3 korisnika bila ogranicena...
Ajde ak netko zna koje sve dozvole treba podijeliti i sta sve treba napraviti... Sad sam krenio instalirati windowse, pa da mogu sve zavrsiti dosta brzo...
PUNO HVALA...
![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
permission po određenom disku za određenog korisnika (read, write i ostale drkalije) možeš podešavati za svakog usera posebno u properties-u svakog diska, tab security.
Moze li netko malo detaljnije pojasniti...
Napravio sam 4 accounta... Stavio sam da je samo jedan Administrator, a ostala 3 su samo User-i... Kako napraviti da odredjeni user moze koristiti samo odredjenu particiju???
EDIT: Skontao...
Zadnji uredio zerobravo : 17-08-2007 u 08:40
Jos jednom trebam pomoc...
kako napraviti da odredjeni korisnik moze koristiti odredjeni program, tj. igru?
Sve sam dobro napravio osim sto mi problem nastaje kad instaliram ford racing 3 i onda pokusam pokrenuti s nekim obicnim user accountom, kaze da nesto u registry-ju fali ili tako sta...
pa napravio si sve te particija a samo ti je na jednoj registry entry trebas ga nac i stavit na sve particije
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Kak da ga nadjem... u tom i je fora...![]()
Bookmarks