Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 816
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Pa zašto ne poslušaš i ne pošalješ pritužbu? Jesi o tome razmišljao??? Ako imaju takve procedure onda ih se valjda trebaš pridržavati a ne molit djecu koja jedu krafne za neke druge opcije....
    zasto bi im on slao o.i. radi prituzbe...pa ima covjek svoj puk koji je jedinstven..uostalom trosi 1000 kuna...valjda bi ga oni trebali zvati i moliti da osten a ne ga odjebavati....
    i dlaje mislim da je kod svih szk geslo ''nemozete vi nas tako malo platiit koliko mi mozemo malo raditi''

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia
    Operater
    dojčetelekom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    zasto bi im on slao o.i. radi prituzbe...pa ima covjek svoj puk koji je jedinstven..uostalom trosi 1000 kuna...valjda bi ga oni trebali zvati i moliti da osten a ne ga odjebavati....
    i dlaje mislim da je kod svih szk geslo ''nemozete vi nas tako malo platiit koliko mi mozemo malo raditi''
    u potpunosti se slaže s tobom,čito si izmedu redova,puk jest jedinsten i to im je dovoljno...

neću slat pritužbu jel ona zahtjeva presliku O.I. a ja im je nedam...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro koji ce im vrag o.i.
    ...
    sto rade banku podataka???

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, budem ti ja pojasnio - nemaju uvid u pune brojeve, jer ih to ne zanima. vidi se samo predbroj mreže prema kojoj su ostvareni troškovi. jer to je ono što je bitno.
    i ne znam zašto se ljudi vole toliko oslanjati na potrošnju od 1000kn mjesečno? što, samim time ispadaš što točno? high class or what?
    ima ljudi koji troše i po neko0liko tisuća, pa se nikada ne bune.

osobna iskaznica se šalje zbog zakonskih obveza. ako nećeš poslati, nemoj slati pritužbu. problem riješen. da je puk dovoljan, onda bi ti rekli da pšalješ samo puk i to je to. vjerujte mi - nitko vas ne špijunira.
    LOL

i da, savska je t-com, a ne t-mobile.

i da, najbolji su mi ovi kojima kažeš o nekom trošku i onda krene priča "nisam ja, nitko nije u kontaktu sa mojim mobitelom i serem-slična-sranja".
    shvatite jednu stvar - troškovi ne padaju s neba. postoji mogućnost krivog obračuna, ali samo ako je neka akcija u tijeku.
    that's it.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia
    Operater
    dojčetelekom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    evo, budem ti ja pojasnio - nemaju uvid u pune brojeve, jer ih to ne zanima. vidi se samo predbroj mreže prema kojoj su ostvareni troškovi. jer to je ono što je bitno.
    i ne znam zašto se ljudi vole toliko oslanjati na potrošnju od 1000kn mjesečno? što, samim time ispadaš što točno? high class or what?

osobna iskaznica se šalje zbog zakonskih obveza. ako nećeš poslati, nemoj slati pritužbu. problem riješen. da je puk dovoljan, onda bi ti rekli da pšalješ samo puk i to je to. vjerujte mi - nitko vas ne špijunira.
    LOL

i da, najbolji su mi ovi kojima kažeš o nekom trošku i onda krene priča "nisam ja, nitko nije u kontaktu sa mojim mobitelom i serem-slična-sranja".
    shvatite jednu stvar - troškovi ne padaju s neba. postoji mogućnost krivog obračuna, ali samo ako je neka akcija u tijeku.
    that's it.
    gle pameti...mislis da ja to neznam

da ti pojasnim...ja kao prepaid korisnik im plačam uslugu unaprijed,i u njihovim općim uvjetima korištenja nigdje ne stoji da sam se dužan reg. ili na bilo koji naćin ostavit svoje podatke...

a iz zakona o osobnim iskaznicama stoji da je to dokument kojim se dokazuje državljanstvo,spol,dob i god rođenja i naravno prebivalište...pa ne vidim razloga zbog čega ja to njima moram sve dokazivat...

a za potrošnju sine ima i firmi što troše po nekoliko tisuća,odnosno milijona kuna pa šta,ali smatram da kao korisnik koji troši jako puno na njih trebao bi dobiti i nekakvu uslugu koja je na nekom nivou...kakav high class...

zatim pošto su oni telekomunikacijska tvrtka koja se bavi prodajom usluga smatram isto tako da za tu uslugu koju sam UNAPRIJED platio dobijem i pokoje logično objašnjenje.npr gdje je moj novac.

kako mi neko može reć da sam nekoga zvao a nisam,čitaj post prije...

zabrijo si,kakva špijunaža,nitko ju nije ni spomenuo jel ti čitaš ili "WHAT" yeah...

a ti si što??? t-com fan,i daj molim te pročitaj sam sebe...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao brabus Pregledaj post
    gle pameti...mislis da ja to neznam

da ti pojasnim...ja kao prepaid korisnik im plačam uslugu unaprijed,i u njihovim općim uvjetima korištenja nigdje ne stoji da sam se dužan reg. ili na bilo koji naćin ostavit svoje podatke...

a iz zakona o osobnim iskaznicama stoji da je to dokument kojim se dokazuje državljanstvo,spol,dob i god rođenja i naravno prebivalište...pa ne vidim razloga zbog čega ja to njima moram sve dokazivat...

a za potrošnju sine ima i firmi što troše po nekoliko tisuća,odnosno milijona kuna pa šta,ali smatram da kao korisnik koji troši jako puno na njih trebao bi dobiti i nekakvu uslugu koja je na nekom nivou...kakav high class...

zatim pošto su oni telekomunikacijska tvrtka koja se bavi prodajom usluga smatram isto tako da za tu uslugu koju sam UNAPRIJED platio dobijem i pokoje logično objašnjenje.npr gdje je moj novac.

kako mi neko može reć da sam nekoga zvao a nisam,čitaj post prije...

zabrijo si,kakva špijunaža,nitko ju nije ni spomenuo jel ti čitaš ili "WHAT" yeah...

a ti si što??? t-com fan,i daj molim te pročitaj sam sebe...
    uglavnom, da podvučemo ove tvoje ispade pameti...
    dobio si onakvo objašnjenje kakvo su oni u stanju i mogućnosti dati. ako te zanima detaljnije, vodi si zapisnik ili se žali pismenim putem, ziher sam da ćeš dobiti poprilično jasan i lako shvatljiv odgovor.
    a to koga si zvao ili nisi... trenutno me živo zaboli. ja ti govorim činjenice.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post

LOL

that's it.
    a dobro koje su zakonske obaveze koje zahtjevaju o.i????gdje to pise kupnjom simpa paketa...???dali to znaci da su svi simpa korisnici u losijem polozaju zato sto nisu registrirani ili sto nezele se registrirati??
    zanimljivo je kako ti eto znas tko koga spijunira...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE W810i + 1536mb
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SonyEricsson HPM-70 u t-mobile-u

Pozdrav! Ovako, imam SE w810i i s njim u paketu sam dobio slušalice - crne, kodna oznaka HPM-70... Međutim, igrom slučaja sam ih izgubio... Kako mi mob istovremeno zamjenjuje i mp3 player slušalice su mi neophodne zato sam odlučio opet kupiti te, famozne HPM-70... Odem lijepo sredinom 4. mjeseca u t-centar i kupim sive HPM-70 (iste se dobiju uz SE w800i)... iste su pa su trebale valjati, a i zbog toga ih nisam u t-centru isprobavao.. No, došao ja doma, nakon što ih spojim, konektor se klima (doslovno) a kontakt se malo-malo izgubi pa se pali zvučnik... Sutradan odem tamo, žalim se (garancija je godinu dana)... lik (prodavač) uzme svoj w900 isproba - isto, uzme novi paket, predamnom ga otvori, proba - ISTO! On se nešto ustrtario kao doći će novija serija pa da svratim za par dana i još mi je rekao da ću moći uzeti te novije slušalice uz malou nadoplatu ukoliko bude razlike u cijeni... Otišao sam na put, prošlo je dosta vremena a i nije mi se dalo opet prepirat sve do neki dan... otiđem tamo, nudi mi slušalice od w200i (nisu mi baš nešto) i to na način da ih moram kupit po pravoj cijeni... svoje mogu poslat samo na servis!
    Sutra zovem SZK i *ebem im sve po spisku... probat ću u drugom t-centru riješit stvari inače šaljem ove na servis a nabavljam si nove HPM-82 iz njemačke...
    Pišem samo s jednim ciljem - da pokažem koliko su u t-mobileu jadni i neorganizirani, kao da garanciju niti ne uvažavaju, no to nije ništ novo... Monopolistička gamad

Živili
    Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni smeta jer na svakom mobu mora bit napisano t mobile!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao White B Pregledaj post
    meni smeta jer na svakom mobu mora bit napisano t mobile!
    U tom slučaju odeš u trgovinu i platiš ga 20-ak% više.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    K750 + 1GB
    Operater
    cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na pretplati sam i koristim tarifu 60 al nisam nimalo zadovoljan previsoki računi,jedva čekam da mi istekne ugovor pa da mogu preči na tele2 sa prijenosom broja.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95 8G, E51
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jedna packica T-shitu, naime krajem 7 mjesca sam napokon prebačen u Tele2, i narvano T-shit je odlucio da mi obrisu sve +club bodove i ukinu mi korisnički račun na moj t-shit potralu, vjerojatno kako nebih slučajno iskoristio svoje bodove!!!

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Više nisi njihov korisnik i nemaš se pravo žaliti

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jerbici Pregledaj post
    Evo još jedna packica T-shitu, naime krajem 7 mjesca sam napokon prebačen u Tele2, i narvano T-shit je odlucio da mi obrisu sve +club bodove i ukinu mi korisnički račun na moj t-shit potralu, vjerojatno kako nebih slučajno iskoristio svoje bodove!!!
    To nije ništa čudno.
    Bodove si trebao iskoristiti prije nego što si prešao na tele 2, a pošto više tvoj broj nije u t-mobile mreži, već u tele 2, onda je normalno da su ti ukinuli i račun na t-mobile portalu...
    To je po meni pjenjenje bezveze. Sad se svi ljutite, a prije prelaska je svima bilo teško pitati što se sve gubi kada se pređe na drugu mrežu...
    Tako da u ovom slučaju nebi krivio T-mobile, već korisnika.

BTW: ja koristim T-mobile mrežu već par godina, i stvarno sam zadovoljan. Od besplatne službe za korisnike u kojoj se mogu raspitati o računu, pogodnistima kod produljenja ugovora i sličnim stvarima, pa do dostupnosti (čak i izvan granica RH)...
    Ja super zadovoljan i nisam imao dosad nikakvih problema sa njima (osim sa jednim mobom kupljenjim kod njih, ali i to sam sredio, čak sam ga zamjenio nakon 5-6 dana, makar je probni rok 3 dana)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadovoljni korisnik t-mobilea osim cijene pa koristi i Tele2 prepaid :-)

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=639619#post639619

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Zadovoljni korisnik t-mobilea osim cijene pa koristi i Tele2 prepaid :-)

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=639619#post639619
    Ne koristim ja tele2 (pitao za rođaka koji je tek kupio tu karticu)... imam samo jedan mob i u njemu t-mob kartica...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jucer su me ugodno iznenadili na racun su mi nadoplatili 18 kn radi dosadasnje vjernosti(lol) i prije su mi to davali nekad 8-10 kn,ali jucer mi je bas trebalo to im je jedan plus kod mene!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao White B Pregledaj post
    jucer su me ugodno iznenadili na racun su mi nadoplatili 18 kn radi dosadasnje vjernosti(lol) i prije su mi to davali nekad 8-10 kn,ali jucer mi je bas trebalo to im je jedan plus kod mene!
    Nisu ti oni nadoplatili to zato jer im je došlo, nego zato jer si član +cluba.
    http://www.t-mobile.hr/1/10-50-20-00-00.asp

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedna pohvala T-Mobile mreži.
    Jučer sam si kupio u Dubrovniku u novom T-Centru Nokiju 6080 koja se prodaje po promotivnoj cijeni od 398kn (otvorili novi dućan pa dali popust).
    Dugo sam tražio na netu u ponudi svih triju naših operatera, ali nigdje nije bilo toliko prihvatljivo (za 400 kuna mob kojeg možeš otključati i koji koliko-toliko pristojno izgleda, ekran u boji, kamera...).
    Na Simpa broju kojeg sam stavio jer mi se ne petlja s prodajom, iako je izvana pisalo "20 kn na Simpa računu", leglo mi je čitavih 100, kao nekada.

Sve u svemu-prezadovoljan.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Acer Liquid E2 Duo
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.269
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo bas danas gledam na t-mobile-u ovu novu ponudu ¨Moji najbolji¨i u pocetku mi se ucinila primamljivom kad ono...lopovluk....
    Naime, ovo samo moze da se desava kod nas. Ponuda od 75 kuna naknade cini se fer i korektna. Pozivi su unutar mreze 99 lipa a prema drugim mrezama 1.99, SMS 29 lipa, i jos 5 brojeva s kojima razgovaras za 25 lipa po minuti i ne placas uspostavu poziva. I sada dolazi veliki ALI...ograniceni su razgovori od 25 lipa na samo 250 minuta...Nakon toga naplacuju po redovnim cijenama...misim stvarno nisu u redu...Samo gledaju kako da te navuku i sto vise novaca uzmu...U Njemackoj su maksimalno liberalizirali trziste i omogucili super povoljne razgovore a kod nas sisaju nas jadne Hrvate ko ovce....
    I koliko god mi se svidjala ta nova pretplata sad sam je jos vise zamrzio...
    LOPOVI!
    O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    V360,6070
    Operater
    vip,simpa
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JA sam im poslao samo listič za registraciju a ni9sam s fotokopijom osobne i sada njim pošaljem e mail pristupnicu i kažu da se več netko registrirao s tim brojem

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam im posloao pristupnicu s kopijom osobne sve na mail i drugi dan primim mail od njih da su zaprimili moju praznu e-mail poruku, nakon toga šaljem opet i 2 tjedna nema odgovora.

Ovako danas sam išao pogledati i provjeriti u t-mobile kod cibone za Nokiu E61i jer sam se predomislio pa ču kupiti u dučanu a ne na crnjaka. A ono dođem i tamo stoji cijena uređaja 3398 kn, ja reko zaposlenici da je na netu 2998kn a ona kaže da je ovo prava cijena, onda sam je počeo pilati u mozak pa je provjerila i vidila da je u krivu. Nakon toga pitam ju da kako bi bilo s odkodiravanjem fona jer bi uzeo samo uređaj(imamo pogodnost kada kupimo fon po cijeni samog uređaja da nam ga besplatno odključaju i da je i dalje važeče dvogodišnje jamstvo) a ona mene bljedo gleda i veli mi to ne radimo i još govori kako prvi puta čuje, onda sam ju poslao po kolegu koji je informiraniji, mislim si hvala Bogu, a ono pedala ni on ništa ne znade o tome, onda su zvali u t-mobile u vukovarsku i potvrdili tvrdnju tj znači kupim fon i dođem s računom i garancijom u vukovarsku i odključaju mi telefon(tak nekak bi trebalo ići). E sada zbog tih nekoliko informacija ja sam izgubio skoro 45 min, stvarno bi im zaposlenici trebali biti informiraniji. Eh mi balkanci...

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    SE Xperia1, D900
    Operater
    TELE2, T-mobile,
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kritika

od 2003 sam korisnik tmobile pretplate. racuni su mi prve 3 godine bili 500-600 kn, a dogadjalo se da i imam po 1000 kn (iako nemam firmu itd). no poceo sam malo provjeravati koga ja to zovem i naravno da je bilo nekih suludih poziva i pricanja iz njemacke i do pola sata itd.
    Najveca glupost je bila u 9 mjesecu ove godine kad su mi zaracunali gprs prijenos podataka 260 kn a ja nisam niti taknuo internet (imam mpx200 i na njoj nemam uopce postavke). sad vec 10 dana cekam odgovor na zalbu. katastrofa. vise nikad necu biti njihov korisnik (cekam da mi izadje ugovor).jedno veliko razocarenje!!!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja pak moram pohvaliti T-Mobile u ovome slučaju. Stari si je uzimao mob sa pretplatom po prvi puta početkom rujna. Pitao me je što da uzme i objasnio sam mu da kako mu je većina kontakata na 098/099, da uzme tarifu Flex 60 + opciju Unlimited + mob za 1 kunu. 5. rujna odlazi u T-Centar, dolazi na red i sa blagajne me opet zove da potvrdi, ja mu ponavljam, on ponavlja ženi za pultom. Sve 5. Početkom listopada dolazi račun od 590 kn. Stara uzima ugovor koji su dobili i vidi da na njemu uopće nije označena opcija Unlimited, ali je zato označena opcija "skriveni broj" što stari uopće ni ne želi. Znači, žena je očigledno krivo kliknula, a moji su krivi utoliko što nisu pogledali što im je u ugovoru pisalo. Odlučili smo napisati žalbu bez ikakve nade, a kada ono 31. 10. dolazi rješenje da račun koji smo platili za rujan i koji će isto platiti za listopad biti umanjeni za razliku od cca 440 kn za rujan i cca 250 za listopad na slijedećim mjesečnim računima te da se ispičavaju zbog neugodnosti.

Kao što velim, nisam se nadao nikakvom pozitivnom rješenju, ali očigledno da dolazak konkurencije na tržište ima i svoje dobre strane kada su ovakve stvari u pitanju, a ne samo cijene poziva i usluga. To se prije dvije godine sigurno ne bi dogodilo.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Xiaomi Mi 4i, Nexus 5
    Operater
    HT
    Godina
    42
    Bodovi
    11.683
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo,ja bi isto pohvalil t-mobile,tocnije jednog od onih na telefonu u SZK...
    iako sam cekal 10 -15 min na loudspeakeru....
    covjek mi sve uljudno pomogel,zval nadredenog da tocno provjeri...stvarno...prvi put da je sve bilo skoro iznad ocekivanja...
    inace zval sam zbog problema oko prijenosa broja u drugu mrezu...
    za razliku,dok sma zvao prije 2 tjedna javila se zenska i rekla da nemaju oni nist s tim da zovem tele2,doslusanja i tu tu tu tu....
    stvarno ovisi od operatera do operatera..

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke