http://www.gsmarena.com/nokia_7900_prism-2051.php
Novo, za sve one koje žele takve uređaje!
Tu je super pisati sms kao na sx1, samo malo prirodnije! 16 mil. boja a baterija samo 850 mAh i interna memo 1 Gb bez dodatne kartice!
nisu krivi.veliki je porast prodaje mobitela sa ugradjenim kamerama jer ocigledno ljudi vise ne zele kupiti(osim rijetkih) mobitel bez kamere.
http://www.gsmarena.com/nokia_7900_prism-2051.php
Novo, za sve one koje žele takve uređaje!
Tu je super pisati sms kao na sx1, samo malo prirodnije! 16 mil. boja a baterija samo 850 mAh i interna memo 1 Gb bez dodatne kartice!
Zadnji uredio Ico : 10-08-2007 u 08:33 Razlog: postoji edit
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
isuse me ubi! ruzno!!!! ma bezveze jos jedan glupi model nokie prism koji nevjerujem da ce itko kupit, jedino onaj koji ima love za bacanje
nemrem se odlučit dal je prelijep il ružan u mp3...
ugl - ekstreman je
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vuce na zenski model![]()
ne sivđa mi se baš ni taj ni onaj 7500
fuj ;(
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
jako lijep i neobican,ali ga ne bih nikad kupio.previse mi ekstravagantno izgleda.![]()
sorry, ali nešto ovako ružno nisam odavno vidio! ja bih ga nazvao neuspjeli eksperiment![]()
Meni je zakon!!!
Bas volim ovakve modele,ali neam para da ga kupi ;(
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Jednostavno mi se ne sviđa. Izgleda ko neka Picassova umotvorina
Po dizajnu, nekako mi se više sviđa 7900, jedino šteta što nema utor za memo kartice, ali 1GB je sasvim dovoljno za mobitel (jer takav mob neće služiti kao mp3 player ili za slikanje)
Jedino 16Mil displey i slaba baterija...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kamera kao takva nije bitna svi kažu al evo ja sam imao priliku mijenjat svoju n73 za ganc novu e65 i u zadnji čas se predomislim i to zašto - zbog kamere!! A što je najveća fora fakat ju rijetko koristim, al ono kad već nešto hoću ufotkat mobom oću da to izgleda kako treba ... jednom kad probaš 3.2 sa AF-om to za tebe kao kupca doista postaje standard (kao što je kolega forumaš napomenuo) ... jer ako mijenjam mob očekujem da novi bude bolji u svakom segmentu pa tako i u "nebitnoj" kameri....kontam da su baš zato bubnili 5 MPX a u n95, to je više psihološki efekt pomaka na bolje nego što ti zapravo trebaju ti silni pikseli ....
i da .... ovaj mobitel mi je ružan kao porez (dopuštam da u ruci morebit bolje izgleda ali sumnjam)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
s ovim se slazem.tesko je sa dobre kamere(koja je mnogima prioritet),"spustiti" se na neku prosjecnu od 1,3mp.
Evo i review Nokie 7500
http://www.gsmarena.com/nokia_7500_prism-review-166.php
samo slaba baterija...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo, da se osvrnem malo na sve, kupio jucer curi taj mob.
njoj netreba za nis osim malo popricat, sms, pofotkat, nist ozbiljno.
uredjaj je solidno napravljen, tipkovnica mi se cini malo krhka, vidjecemo.
JAKO SE PACKE VIDE
ekran je jako dobar, barem koliko mi se cini za taj cjenovni razred, a dizajn, kako se kome svidja, al da je nestandardan, je.ž
cura prije imala nokiu 7600, tak da je ovo prema njemu ziva klasika:-)
za bateriju cemo vidjet, moze ga se dosta personalizirat, i tak.
sveusvemu, ja zadovoljan, cura jos vise.
pa ko voli bit malo drugaciji...
Bookmarks