Evo zero je sve nabrojio što ti treba. E sad neznam kaj ti treba pojasnit? Ak misliš kojim redosljedom se to radi onda evo:
1. odrežeš pločicu na dimenziju koja ti treba
2. sa crnim markerom što tanje (ako je mala pločica) vučeš linije za vodove i možda bi dobro bilo da dvaput markerom pređeš preko linije da ti se nebi ispralo kod 4. koraka.
3. izbušiti rupice sa promjerom oko 1 mm da ti lijepo stanu elementi koje češ poslje lemiti ili povezivati onim kopčama
3. pločicu treba izjetkati dakle staviti u onu kiselinu da nagrize metal odnosno otopi ga (ja sam to radio s bakrenom bločicom)
4. kad se pločica dobro izjetka one linije odnosno vodove koje si vuko markerom izbrisati dobro sa alkoholom odnosno lakom i to dobro obrisati da se više nepozna marker po vodovima.
5. sad već imaš napola gotovu pločicu na koju treba stavljati elemente
6. ovosi o tebi hočeš li elemente lemiti na pločicu ili spajati ih kopčama, al ja bi ti ipak preporučio da ih spajaš kopčama zato kaj pri lemljenju tako malih elemenata lako skuriš i oštetiš elemente tak da neće radit.
Evo to bi bilo ukratko objašnjeno i nadam se da sam ti pomogao i ak imaš još kakvih pitanja reci...

Odgovori uz citat
Bookmarks