ako neka stvar košta 2 eura i kad prebacim na croatia poveča se na 5 koliko bi me došlo na kraju to sve?![]()
ako neka stvar košta 2 eura i kad prebacim na croatia poveča se na 5 koliko bi me došlo na kraju to sve?![]()
Zadnji uredio pbreaker : 12-08-2007 u 14:16
★★★★★
o majke ti...
Vidim da nekima bas nije jasan princip ebaya.
Ebay nije jedna trgovina iz koje narucujes nego je vise nesto poput tržnice gdje svako prodaje svoje.
Neki prodavači daju popust na shipping, poštarinu-dostavu, ako uzmeš više itema od njih (jer ih stave u jedan paket npr).
Ako se pazi od kog se kupuje nema velikog rizika.
Netko sa feedbackom od nekoliko tisuća, prometom od preko 1k usd mjesečno, pozitivnim feedbackom i hrpom artikala se time bavi pa će i poslovno obaviti svoje.
Imate cijenu artikla i cijenu shippinga. Da biste vidili cijenu shippinga trebate odabrati Hrvatsku, a ukupan iznos koji plaćate je artikl+ shipping.
Na ebayu se zaista svasta moze naci i mnoge stvari povoljno (koristite advanced search i odmah odaberite item available to: croatia, da vam izlista sam premete koji mogu biti poslani nama), ALI NE NASJEDAJTE na npr. tek registrirane likove koji prodaju npr N95 za 500kn.
Neke stvari se isplati, neke ne kupovati prek ebaya i imajte na umu da vas moze zadesiti i carina.
Uz malo opreza i zdravog razuma te bez pohlepe, kupnja na ebayu protjece bez problema.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks