vjeko, pa zašto se uzrujavaš oko toga? Ovo je samo forum. Izlazi malo s frendovima, tulumari do isteka kazne![]()
da.. idu mi na bananu freakovi koji traze i najmanju mrvicu pogreške.. koja vam je banana? ne znam, ali ako vec nabijas mak na konac za tvoju informaciju u onome oglasu imaju dve 'greške'..no ti si dovoljno zatupljen pa nisi skuzio.. i thread je zatvoren.. tako da si zakasnio dati ban. kasno palis. ovdje ide sve zbrdo zdola.. -krei
autoexpert - hehe.. kad me god banaju uvijek je vezano uz tebe..lol![]()
vjeko, pa zašto se uzrujavaš oko toga? Ovo je samo forum. Izlazi malo s frendovima, tulumari do isteka kazne![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bwahahahaha!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@Vijeko
Posteno si dobio ban, cemu zalba ako si dao oglas di ne treba! Rupe postoje u svakom zakonu zato nevidim cemu raspravljat di trebas dobit kaznu..
Kao sta destroyer kaze hodi sa ekipom van i uzivaj malo, oko takvih stvari ti se ne vrijedi zivcirat a kamoli jos ici u neku borbu.
5 kazna???? omfg
kaj vi brijete da sam ja non stop na ovom forumu..hehe..
zalbu sam stavio radi povrede ega.. da me je banao na pola sata opet bi napisao žalbu..kak ne razumijete..
samo neka me jos jednom banaju na gluposti..uff.. ma ovaj forum mi je lijek da izbacim sve lose iz sebe
-zasto se ne ogledate na druge forume.. ovdje su moderatori dost picajzlasti.. zar im je cilj otjerati forumaše? ..pogotovo ove nove koji dolaze..koji napoon skupe 50postova da mogu postati u oglase..i onda ih banate na totalnoj gluposti.. pa daj se smirite.. to ako ja 'pogrijesim' jedanput u mjesec dana i to neka sitna pogreska, to nebi trebao biti razlog za bananje..pa ne radim to svaki dan.. kaj ste tako ozbiljni..
Zadnji uredio vjeko : 11-08-2007 u 19:09
za mene to nisu kazne, vec gluposti.. da sam na najvecem forumu u hrvatskoj naprvio takvo sto, moderatori bi samo izbrisali ili premjestili..pa ljudi moji to su tako sitne greskice i vi na osnovu toga banate..kao mala djeca.
nije rijesenje 'krivi' post baciti u smece -
kao prvo:
vi ste moderatori i duzni ste ispravljati necije greske i prebacivati teme u odgovarajucu rubriku.
kao drugo - na ovom MALOM forumu prosjecno caruju dva-tri moderatora po jednoj rubrici i koji vam je onda problem obavljati svoj posao.. najlakse je banati. Jel tako?
Kada ce se konacno percipirati, da dio foruma "Zalbe na kazne" ne koristi za lijecenje "povrijedjenoga ega" i za cangrizanja radi posteno i prema pravilima foruma, potpuno opravdano, dodjeljenih kazni.
Nadalje, ovaj dio foruma ne sluzi niti raspravama oko pravila radi kojih je kazna dodjeljena. Pravila foruma donosi tim koji forum vodi, nekada uz konzultacije sa forumasima, nekada ne. Kako god bilo pravila su takva kakva jesu i svi koji zele sudjelovati na forumu, radilo se o clanovima, moderatorima, super moderatorima ili administratorima, moraju ih postovati. Ili to ili ce im biti dodjeljene prikledne, pravilima propisane sankcije, ili ne moraju sudjelovati u forumu, ako su im pravila toliko neprihvatljiva.
Dakle, svaka dodjeljena kazna ne iziskuje od korisnika da obavezno otvori zalbu (jer je to jedini dio foruma u koji moze postati kada mu se kazna dodjeli) tek toliko da moze cangrizati. Dio foruma predvidjen za zalbe forumasa tu je za one slucajeve kada netko od ljudi koji vode forum pogrijesi, pretjera ili na bilo koji drugi nacin osteti forumasa, da se isti moze pozaliti ili objasniti okolnosti zbog kojih je pogrijesio, a radi kojih bi imao osnova da mu se kazna ukine i smanji. Ja osobno jamcim svakome od forumasa da se svaka opravdana zalba vrlo detaljno razmotri, sto se jasno vidi i kroz cinjenicu da su mnoge uvazene i da su kazne forumasima koji su takve opravdane zalbe podnjeli ili ukinute ili smanjene.
Tvoja zalba nije opravdana, tvoje zalba cak niti nije zalba, nego puko piskaranje o tome kako je "svijet nepravedan" i kako ljudi sa "maloga" foruma nikada nece moci shvatiti tvoje "velike" ideje i poimanja moderatorskoga posla.
Ja sam vec vise puta probao objasniti da ces morati ili prihvatiti pravila ovoga foruma, ako zelis i dalje djelovati ovdje, ili vise ne djelovati. Ovim te putem jos jednom molim, kao i svaki puta do sada bez dodjeljivanja kazni (jer i ovdje si vrijedjao moderatora koji ti je kaznu dodjelio, za sto si mogao biti kaznjen dodatno) da prihvatis napisano uz upozorenje da ti je ovo 5. kazna.
Dakle, zalba (koja to nije) se odbija i tu svaka daljnja rasprava u ovoj temi zavrsava.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ajde vjeko da sad pojasnimo neke stvari;
prvo i prvo, kažeš da ti je FORUM - (navodim FORUM) mjesto za liječenje frustracija, izbacivanje sveg lošeg iz sebe. koliko ja znam, normalni ljudi rješavaju to na razne druge načine, a ne da se prilijepe za računalo i spoje se na cafe.mobil. znači danas postoje osobe koji se inače nazivaju prijatelji, kolege, pa se s takvima sjedne negdje i popriča o vlastitim problemima i usput se popije piće koje se inaće naziva pivo ili bilo koje njemu slično. druga varijanta je, da ako imaš potrebu biti sam, onaj osječaj da ti nitko ne treba, onda odeš negdje se istrčat, odeš u teretanu se satrat na utezima, a ako ti i to ne odgovara, onda si jednostavno pustiš srce drapajućeg milu kitića i njemu slične i jebeš sam sebe u mozak. ali da ideš na neki forum i jadaš se nekim nepoznatim ljudima, ne znam, al za mene je to malo previše.
drugo, mi moderatori nismo zaduženi da ispravljamo nečije greške koje krše pravila foruma. mi moderatori smo zaduženi za održavanje foruma čitljivim, jednostavnim za pretraživanje, brisanje offtopica, sadržajnim, itd. ali nismo zaduženi non stop za nekim pojedncima čistit sranja koja ostavljaju non stop im ponavljajući i upozoravajući ih na čitanje pravila.
iskreno meni nije jasno kako se tebi ne da dokazati da su se od 2002. godine, od kad je forum nastao, do danas promjenila mnoga pravila, da dosta toga više nije dopušteno. a znaš zašto? zato što ovaj, kako ti kažeš maaaaaaaaaaaaaaaaali forum, ne bi vjerovao, al postao je jaaaaaaaaaaaaako veliki i morale su se neke stvari kontrolirati. i nije mi jasno u čemu je toliki problem poštivati nečija pravila? što je tako teško sudjelovati na način kao i ostalih 1000 ljudi? al eto, kako svi mi griješimo, pa tako i ja i ti, shvatili bi da se jednom prekrše pravila. pa ok, dobiješ upozorenje. al ne, ti i dalje ideš po svom. ti i dalje vrtiš sebi u glavi neka svoja pravila. ti i dalje se praviš pametan (ne kažem da to inače nisi) i ignoriraš svako upozorenje. ti i dalje misliš da si neki vladar ovdje. ne vjeko, nisi. isti si kao i svi ostali. ista pravila vrijede za sve ovdje. pa tako i za tebe. registracijom si ih prihvatio.
i na kraju, nije mi jasno kad već pljuješ kako po samom forumu, tako i po moderatorima (picajzlama) - ljudima koje inače ne poznaješ, što još radiš tu? meni osobno, a vjerujem tako i svim ostalim normalnim ljudima, ako se nešto ne sviđa, nemaš što tražiti (pogotovo na ovako maaaaaaaaaalom forumu). pa ******,bar danas u 2007. godini Internet je vrlo razvijen, i postoji n (n je vrlo veliki broj, koristi se u matematici) varijanti ovakvog i njemu inih foruma.
a mi moderatori, iliti picajze, kako nas nazivaš radi ćemo i dalje svoj posao kako smo i do sada radili. provodit ćemo i dalje "rigoroznost" na ovom forumu, iz razloga da nam i dalje ostane čist, čitljiv, i vjerovao ili ne, ali jedan od največih i najčitljivijih foruma. svaki novi korisnik, iliti registrirani član je ovdje dobrodošao. oni koji se pridržavaju pravila (ma nije to tako teško) nemaju se čega bojat, pa mi smo samo ljudi koji vama korisnicima činimo jedno dobro - održavamo red i mir.
kako sam i spomenuo, pravila vrijede za sve, pa tako i za tebe. ovo ti je 5. ban, time i TRAJAN.
EDIT: Bimbi me malo pretekao
EDIT2: samo bih odao još jednu rečenicu. sms freak (kodno ime Mario) je jedna vrlo pedantna i poštena osoba. svijet bi bio drugačiji kad bi svatko bio poput njega. čovjek ima odgoj, školovan je i poštuje druge. za mene je zatupljenost kad ti netko 100 puta ponavlja jedno te isto. i ti to ignoriraš. e tu nešto ne štima.
Zadnji uredio zerobravo : 11-08-2007 u 19:46
Bookmarks