cijene su im visoke,al zato imaju kvalitetne proizvode,i ne nude nipšta negu nude,revolucionarnost,dobar dizajn,jednostavnost,Števo produkte nemoraš kupovat al ne moraš pljuvat o njima,jer realno iPod drži 80 posto držišta,a to ti samo za sebe govori
P.S:Ljudi,malo ste previše subjektivni u ovoj temi
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja si namjeravam novi player kupit, izbor je pao na ova dva iz teme + ipod. 2GB modeli su cijenom tu negdje, Sony je nešto jeftiniji. Mene zanima je li ipod stvarno tako loš kao što neki od vas tvrde? Šta Sony ima toliko primjetno bolji zvuk? Mogućnost reprodukcije videa mi uopće nije bitna BTW
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Jedini subjektivan ovdje si ti,dragi moj Applezombi.
Kao što rospaya reče,popularnost/= kvaliteta. Ako je tebi kvaliteta nešto što se zgrebe čim ga staviš na stol e onda stari moj neznam šta da ti velim. O tome da je sve kod Števe praktički jednokratni proizvod,nemoram govoriti. To što ovce padaju na taj "pojednostavi do bola,a funkcije ko hebe" dizajn,heh...kako netko reče"ljudi su ovce"![]()
A revolucionarni? Baš i nisu. Dobro,imaju onaj svoj kotaćić,ali od toga više nemaju ništa. Gdje je radio? Gdje je izmjenjiva baterija?(OH NE!!!! AK STAVIMO ODVOLJIVU BATERIJU NARUŠIT ĆEMO LINIJE DIZAJNA I CIJELI SVIJET ĆE DA SE SRUŠI! SUDNJI DAN ĆE DOĆI!!!!) POŠTENE SLUŠALICE? Potpuna podrška za UMS? Potpuni drag'n'drop? NATIVNA podrška za više formata?FLAC? OGG? Divx? XviD? Di je to? Vražije osvjetljenje onog vražjeg kotaćića? Što je sa tim? I to smeta dizajnu jeli?
Istina,postioji rockbox firmware koji odstranjuje većinu ovih stvari,ali....
I nemoj mi govorit da ne pljujem po Števici. Uvijek ću pljuvat po nečemu što traži previše a daje premalo.Uvijek.
@Hrc: ipod nit ne gledaj.
sony-odličan zvuk (ipod mu nemože prismrdit)ali sonic stage je sranje.
iriver-jednak,a i u nekim slućaveima bolji. Koristi MTP(/windows media player za sinkronizaciju ili UMS/ Iriver plus 3(koji je bolji naravno)
pa ti biraj.
Zadnji uredio Thunderhead : 11-08-2007 u 16:00
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Znam sve o Sonic Stage-u, trenutno imam Sony E505...
Radio sam koristio valjda jednom... Izmjenjivu bateriju nema ni moj, a koliko znam ni a805. Poštene slušalice imam- Sennheiser MX550. Za formate mi je dosta jedan- mp3Sučelje mi se čini čišćim na ipodu nego na a805-ici. I na kraju- da li bi ja kao prosječan korisnik (ne neki audiofil) uočio razliku u kvaliteti zvuka?
Thunderhead baca tu igru, hahhah.
slazem se o ovome za iPod, za ono sto nudi je stvarno skup, iskreno mi je zao i mislim da sam glup sto sam dao 1000kn za iPod od 1GB, stvarno nigdje veze. ali nemogu rec da mi se nije svidio, mislim jednostavan je cak ne koristim mogucnost stavljanja slika i to, igrice nisam nikad zaigrao stvarno mi iskljucivo sluzi za Music>Albums>Play i nista vise.
bio bi zadovoljan s njima da im cijene budu realnije.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Pa da, da košta kao u US bi bilo dobro...
Mario, jesi zadovoljan zvukom od ipoda? Koje slušalice koristiš?
Mogao si dati 700 kuna za iriver T60 i imat 4 gige....s obzirom da samo muziku slušaš....
anyway hrc....što se tiče sučelja.....kao što svi znamo, ipod ima ono svoje većinom bijelo sučelje.....dok kod naprimjer sonya je većinom crno,što ima svoje prednosti,(npr imaš hrpu pjesama i tražiš neku točno određenu,a naprimjer noć je..manje naprežeš oči(istina,nitko baš neće buljit u mp3 player ali-ali) dok kod clixa možeš prilagoditi sučelje sebi.
A što se tiče zvuka,primjeti se mala razlika,sa nekim pjesmama,večinom onih gdje gitare dolaze u prvi plan,tipa neka rokijada itd... ali ne neka toliko velika da bih odabrao jedan ili drugi radi kvalitete zvuka,nego radi funkcija,brzine prebacivanja i personalizacije.....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nije baš ni Sony u personalizaciji nešto posebno, ali meni se isto više sviđja crna pozadina. Zanima me kak se Sony ponaša po danu kad na njega pada jača svjetlost? Sa mog 505 (bombon hehe) se skoro niš ne može pročitat u takvim uvjetima.
Primjetio sam da je i Sony po uzoru na Apple počeo prodavati razne dodatke za svoje mp3 playere, prvenstveno torbice koje odlično izgledaju
evo link uostalom
http://www.svijet-medija.hr/sony__ck...14352,154.aspx
cijena je prihvatljiva u odnosu na ipodove torbice od kojih 700kn![]()
hoće li mi netko odgovorit, koliki je kut vidljivosti ekrana kod sonyevog a800, dali je teško vidjeti ekran na suncu i da li je dovoljno glasan jer sam čitao na netu da i kad je naštiman na najveću glasnoću da opet nije dovoljno jak(s isključenim AVLS-Audio Volume Limiting System). pa valjda je netko u ovom forumu kupio taj prokleti player pa da odgovori![]()
nije baš vidljiv po danu,ne znam koliki mu je toćno kut vidljivosti,ali tu ga clix pere jer je iz svih kuteva max vidljivost,kako god okreneš..ta dva ekran nema smisla uspoređivati,a sonijev je sam za sebe ok ekran..glasan je,ali opet kao i većina sonijevi playera ne dosta..ali ima nekih kodova za to koliko sam čitao...
da li je clix vidljiv na suncu
kvragu, prema dosadašnjim saznanjima iriverov clix mi se čini kao puno bolja opcija, o sonyu samo lošije vijesti. pa mogli su bar stavit dovoljno glasnoće da si raznesemo bubnjiće tako da nam ne fali radio kad nam se sluša!!!!!!!!!!
Po nekim recenzijama i ne briljira baš pod suncem, ali tekst se ipak vidi...
Ne znam šta vi ljudi radite od svojih ušiju, ovaj moj stari Sony je glasan već na 20 (od 31) a sve poslije uši krvaretrebali bi malo paziti na to, nisu ta ograničenja stavljena bez razloga
smogovac dali je iriver jači od sonya po zvuku, ne mislim na kvalitetu već na jačinu-i ne laži
zbog ovog na kraju ne laži,ne osj. neku potrebu da odgovorim
ajde majketi to mi je tako bezveze izletilo
i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!
kako sony dolazi u startu sa boljim sluškama,bolji je zvuk na njemu...no ne i glasniji...
od 1-10 gdje bi smjestio sonya a gdje irivera -po jačini zvuka naravno-znam da ćeš odgovoriti iskreno![]()
i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!
ne mogu to napisati jer nisam puno mp3 playera poslušao da ih mogu na ljestvicu staviti..ali iriver je glasniji od sonya,ali mislim da to nije ni bitno kako nečeš slušati tako glasno
Nije me bilo par dana jer su neki ljudi poceli opet neargumentirane gluposti pisati.
Ali, ne, o Sonyu se ne prica uglavnom lose. Dapace, uz Clix, to je najbolji flash player trenutno.
Clix ima svoje prednosti, Sony svoje.
I ne, nije pretih, nikako.
Vec me fakat zivcira to rekla kazala. Sony ovo, Sony ono.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
iriver clix...po meni...![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
e meni je to super na clixu...na cx300-št jaće pojačam,to jasniji zvuk i bolji,niš ne krći-odlično
Bookmarks