Imas u kauflandu,barem ju je bilo,ja sam svoju platio 8 i nes kn,prejeftino!
Dakle ne radi se o onoj običnoj, svima poznatoj (3x3x3) nego o 4x4x4 kocki.
Treba mi.![]()
Ima li 'ko? Može i rabljena
Ili ako znate di se može nabavit, a da ne moram ić u Mađarsku![]()
Imas u kauflandu,barem ju je bilo,ja sam svoju platio 8 i nes kn,prejeftino!
Tamo sam vidio samo one 3x3x3. Al baš ću pogledat večeras ijopet![]()
ja nemogu složiti te 3×3×3, a kamoli ovo![]()
meni 1x1 prži mozak....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Sta je u tome fora, umaras mozak!!!
![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
dodes u napast da s njom razbijes prozor!
My mind on money,
Money on my mind.
Ovo i mene zanima, 3x3x3 je prelagana za slaganje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
aha
kad skuzis kako ide(ima na netu tutorial)
moj frend za manje od 5min ju slozi
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
dajte ljudi taj tutorial!!
postoji i 5x5x5
![]()
ja mislim da je najteza ova 2x2![]()
a za tutorial potpisujem Krompirka
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
ja nebi zna složit ovu 2×2×2
pogledat ću baš tutorial.. ali šteta što sada nemam doma kocku..
kocka je bacena,dob,klempuh je progovorio,do not obey...initialize!!!,igrajte bilijar po krcmama a ne lego kocke
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
nikad ja to složio nisam.živčeki!
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Jednaput složio 3x3x3...ali cijelu sam rastavio i onda slagao jednu po jednu....![]()
Algoritmi za 4x4x4 i 5x5x5 su daleko složeniji, a time i izazovniji
Osim 4x4x4 i 5x5x5 postoji još i 20x20x20 (simulacija na računalu).
Isto tako postoje i piramida i valjak. Valjak je ustvari isti kao i 3x3x3 kocka, ali kad se počne vrtiti, poprimi prilično asimetričan oblik pa više ne znaš di si
@Vertigo, lol, dobra, dobra
@Šljaka, 'ko prije nađe, širi vijest. A onda ćemo 'ko će prije složit![]()
ova piramida je bolesna....pa to nebi isus slozia....10 min sa time i![]()
evo, našo sam tutorijal kako pobijediti algoritam:
Code:potrebni su vam: 1. jedna rubikova kocka 2. kanta puna tople vode 3. oštar skalpel 4.jedan A3 papir 80 grams 5.mala tubica super ataka 6.3-5 maramica, po potrebi 7.jedna cigareta 8.jedna limenka pive 9.jedan prstohvat volje 10.jedna zlica ljubavi Za pocetak uzmite onaj prstohvat volje i nabavite ovo navedeno gore (osim volje, nju morate imati od prije). kada imate sve spremno uzmite vasu rubikovu kocku i stavite je u kantu tople vode (70C bi trebalo biti dovoljno), ostavite je tako sat vremena. svakih 15 min dodajte jos tople vode jer konstantnost temperature je jako bitna! u medjuvremenu polozite preostali pribor na radnu povrsinu na kojoj mislite raditi. kada kocka odstoji svojih 60 min u toploj vodi uzmite je i polozite je uz ostali stvari. sada dolazi tezi dio pa je red da progutate onu zlicu ljubavi. nakon toga uzmite u jednu ruku rubikovu kocku a u drugu skalpel i njeznim i laganim pokretima odstranite svaku naljepnicu sa njene povrsine i brizno ih slazite i grupirajte po bojama na predhodno pripremljenom A3 papiru. kada ste odstranili sve naljepnice u boji uzmite maramice i dobro osusite vasu kocku. sada imate potpuno crnu rubikovu kocku i 54 sarena kvadratica sortirana po bojama u grupama od 9. uzmite tubuicu super ataka i uz njegovu pomoc nalijepite svaku grupu kvadratica na svoju plohu rubikove kocke. i taj dio je gotov. za kraj uzmite i zapalite cigaretu i otvorite pivo i divite se svojoj savrseno slozenoj rubikovoj kocki i to za manje od 2 sata!!! Tutorial RubikEasy by Luka
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Postoji još i kugla, ali sve su to samo modifikacije obične kocke.
A kad smo već kod tutoriala, postoje 3 (bar koliko ja znam) načina za slaganje.
Onome tko otkrije kako postići da dvije kockice zamijene mjesta ( a da sve drugo ostane gdje je) objasnit ću jedan način slaganja. Ako nekog zanima zašto tako, pod istim uvjetima je i meni pokazan taj način. Inače ovisno o tome koliko su vam prsti brzi cijela kocka se složi za 30-60 sec.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam ju negdje zagubio, a sad bih ju baš išao složiti
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks