uglavnom piso sam malo off u temi wolf 1.1 i cl, pa sam odlucio poseban thread o tom otvorit, dakle mob mi se jaaaaako strasno usporava, svako male se zaleduje i onda se odledi za 10ak sekundi al to samo kad se pokusa bilo kakva radnja napravit na njemu, od dizanaj poruka, primanja ili biranja poziva, pisanaj poruka a najsporiji je pristup samom telefonu te memorijskoj kartici kad se zeli uci u slike i zvukove a jos je sporije kad ih se pregledava. nekad se samo sam od sebe zaledi a nekad se zaledi pa jos pise pricekaj.
formatirao si karticu preko kompa vjerovatno. Probaj je formatirati preko moba
već sam mu ti rekao u drugoj temi, kaže da nije,nije mi jasno što bi moglo biti
probo sam neki originalni bacit.. imo sam jos od davno prije skinut na komp, al nije vodafone, ono cisti orig v360 soft.... ne pomaze.. mislim da je problem do hardvera jer s memorijskom nema veze (formatiro sam je prek samsunga d820)
Hm, ajd štrikni u blutooth pa vidi jel ti uključen. Meni se na jednom mobu tu nešto poj, pa se usporio. Ko da je stalno držao otvorenu vezu s pitaj boga čim. Probaj ugasit blutooth pa upalit i ugasit mob.
Ilimožda napravit pds repare pomoču onog postupka za otključavanje v360V. Možda se nešto poj.. s tim kod flešanja. Probaj to pa ponovno fleshnut mob.
Link na post s tim otključavanjem. otključavanje v 360.
Zadnji uredio darius : 03-08-2007 u 11:13
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Uglavnom napravi sve tako, samo nemoraš onaj dio s otključavanjem.
Meni je moja V360 kada je na njoj bio wolf usporila, bila je presopra pogotovo kad sam želio gledati slike, jednostavno je bilo nemoguće ili čekati 100 jebenih godina.Ponovno sam vratio yueta 1.3vs spade i sve funkcioniše za 5!
Jel bio taj sutra ikad?
meni se isto zna zaledit slika kao i tebi,ali full nakratko ali u zadnje vrijeme mi se to ne događa!
pa jebote napravi pds repair i onda isto sa p2keasytool-om stavi gore diabolica i ak onda ne radi crklo ti je nekaj od hardware-a.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
evo vratio sam se.. ne znam stvarno do cega je bilo la odjednom mi se vise ne dogada.... mislim samo sam ga jos jednom flashnuo sa wolfom al ovaj put s F&B3 i sve je ko navijeno.. u meduvremenu mi je bio skroz crko, tj nije se dao upalit pa sam ga nosio na servis i veli frajer da mi je pao napon baterije a koristim originalni punjac.. ne kuzim u cem je proble, zas mi pada napon baterije ak ga punim s originalnim punjacem... probat cu s nekim drugim pa javim rezultate, ovaj put puno brze nego prosli put, hehe
rjeseno.. mislim da je do punjaca bilo... jer probao sam s drugim, takoder originalnim i puni bez problema...
Bookmarks