...kao prvo: to je mogao i sam napisati jer bannan član ima pristup žalbama...
...kao drugo: neka se javi nekome od administratora na PM ...
Evo čovjek me zamolio da mu danas(koja inače ističe sutra) moderatori maknu kaznu na nako vrijeme kako bi dotični član vidio privatne potuke, jer ide sutra na more. Naime u privatnim porukama ima informacije o moru kada ide i slično(s nekim članom se dogovrarao oko toga), pa se tu radi o nečemu višemu od želje da se zezveze oslobodi kazne. Manijak zahvaljuje na razumjevanju.
- Red-Gsm.net -
...kao prvo: to je mogao i sam napisati jer bannan član ima pristup žalbama...
...kao drugo: neka se javi nekome od administratora na PM ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ovak nisam znao da mogu ovdje sam napisati.
a i ne znam tocno kak se naslov teme pise
i nemogu slati pm
ali zbog malog prekrsaja koji je bio kao prodavanje svojeg u tudoj temi samo sam tio covjeku pomoc ajme.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Kazna korisniku Manijak istice inicijalno 11.08.2007., u 17:00 sati.
Zelji cu, s obzirom da je kazne ostalo malo i da razlozi trazenja skidanja kazne specificni, udovoljiti.
Ipak napominjem da ovo nije i nece biti praksa, i da korisnik nakon skidanja bana sljedeca 24 sata smije koristiti samo PM, nikako postati na forum.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks