Imaš torx-ova,samo ako ima u starijem pakovanju,ja sam jedne vidio di piše da si za Siemens S4,ali svi imaju iste šarafe pa i ovi noviji.
znaci nabavio sam bio jedan cx65(besplatno^^) i sad...kao prvo treba mu neko vrijeme da prepozna da sam ga spojio na punjac (uvijek ne samo prvi put) i to poprilicno moram namjestati punjac...onda kad to i skuzi i kad napunim bat do kraja onda dok bat dodje do pola radi normalno, vec kad se spusti na pola onda se nakon 5 min sto je u standbyju(ili dok ga koristim) sam odsebe ugasi...i tako uvijek...i sad...mislio sam da je u bat problem pa sam kupio i novu al opet isto...napunim je al nemogu ga onda odrzati upaljenim nikako...je zna neko mozda u kojem grmu lezi zec ili da ga jednostavno provam rastaviti pa ocistiti(pitam jer bi trebao kupit torx posebni a u ovdje toga nema)
edit...opa...sad sam skuzio da se i nakon nekog vremena 15-20min i na punjacu isto gasi...
Zadnji uredio Red Dwarf : 02-08-2007 u 10:34
Imaš torx-ova,samo ako ima u starijem pakovanju,ja sam jedne vidio di piše da si za Siemens S4,ali svi imaju iste šarafe pa i ovi noviji.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Dakle ovako, prvo ti treba Torx broj 5, za sve Siemense je isti. Rastavi pažljivo mob i očisti dobro sve kontakte i sve drugo što se može očistiti. Nakon toga napuni bateriju i ako imaš data kabel flashaj ga sa posljednjom verzijom firmwarea. Ako nemaš kabel morat ćeš se snaći.
Za sam firmware pogledaj na www.siemensmania.cz
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ocisceno sve lijepo fino, problem isti...
e rado bi ja kupio kabel i/ili isao kod unlockera al ga ovdje gdje sam ja trenutno nema na kilometreajmo unlckeri i ponosni vlasnici data kabela oko novalje ako ste zeljni para javite se...a mos mislit kako neko to ima..
A jel ima pošta u Novalji ?
Pogledaj www.solvens.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pošto si ga dobio besplatno, dal si pitao prvog vlasnika kad i kako je to počelo? Samo od sebe il nakon nekog oštečenja (pad, voda itd.)?
Ovo za naštimavanje punjača. provjeri dal ima prašine u utoru za punjač te dal je utor labav.
U solvensu i crazy shopu, kolko vidim imaju samo dca540 i 500 za starije modele (treba modificirati). Ak nigdje ne nađeš dca510, uzmi serijski iz solvensa.
Isto je pitanje, kolko se isplati kupiti kabel, kad se cx65 rabljeni nude po 150kn.
Ovisno, dal misliš sređivati mob ili samo vidjeti dal bu radil nakon novog firmware-a.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a radio je normalno, al onda je odsjedio u ladici koju godinu ipo...al nekuzim ako sam mu promijenio bat zasto je opet u k***...a nisam zamijetio da j neki spoj oksidirao ili tako nesto...
Moguće je da je nakon godinu dana stajanja došlo do oksidacije. Nije nužno da se to mora vidjeti iz "aviona". To je moglo uzrokovati spajanje pinova na procesoru i biti uzrok problema. Isto tako i prašina može biti uzrok takvim stvarima.
Prvi korak kod gašenja kod Siemensa je ponovno flashanje i u većini slučaja pomogne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a neznam jel mi se isplati uopce kupovati kabel za njega...a vidit cu jos ga jednom ocistiti pa ako upali upali, a ako ne otici ce u oglasnik jer mi netreba ni on a ni nova baterija
ono "opet u k***" sam mislio "u kvaru"...tako da se razumijemo
i sram bilo one koji imaju pokvarenu maštu![]()
Zadnji uredio Sljaka : 10-08-2007 u 19:58
drugi korak je mnogo učinkovitiji : skokni do lokalnog ili globalnog unlokera,nije bitno kada,i pokloni mu mobač za free unlock nekog pametnijeg uređaja.Dotična serija simensa ima taj kvar i jednosavno je nepopravljiv - za trajno.Pojedinci imaju sreće da im radi, ali su rijetki.ploča je pretanka a procesor prevelik,pa nakon nekoliko pritisaka počne gubiti kontakt....![]()
TAKT je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja...Howard W. Newton
Bookmarks