1)bice imaju cid52 pa ih nemoze trenutno...a kad bude onda ce te opaliti po dzepu
Bok,
ima dva kompleta SE K510i... kodirana na T-mobile mrežu ..
bio sam kod jednog lika koji kodira .... ali veli da ih nemre jer
je u njima najnoviji soft... ali da će moći .
jel to točno kaj on veli ili samo mulja.. samo da znam
jer sam prvo mislio ići kod mar00na ali je na godišnjem...
i druga stvar dali se moža kakav walkman soft stavitit u njih ?
hvala
1)bice imaju cid52 pa ih nemoze trenutno...a kad bude onda ce te opaliti po dzepu
k510 moze bit samo cid49 , walkman soft neide ali mozes mjenjat drivere za zvuk i skin media playera , mozes sve modat ali ne stavit cjeli soft od drugog moba
ovo neznam zas je reko da nece ic , ak ima opremu ide bez problema ... valjda novi u poslu (?)![]()
K510 može biti i CID50, čisto da se zna
ima jedan lik na se-nse w810i CID 50
Mi6 Black
naravno da ima, zadnja serija DB2010 i DB2012 platforme ima taj CID, ali to nije nikakav problem, svi se daju otključati
ne uvale preko seusa, već zadnji recimo t-mobile branding nosi sa sobom i FLASH CID 50
k510 se mogu ama baš SVI dekodirati, a moguće je da taj kome si ti nosio nema odgovarajuću opremuIzvorno postao Chief_Wolfinjo
evo jedan primjer od jednog koji sam imao nekidan:
Code:OTP LOCKED:1 CID:50 PAF:1 IMEI:xxxxxxxxxxxxxxx CERT:RED FLASH CID:50 COLOR:RED MAPP CXC article: R4EA031 prgCXC1250231_GENERIC_CO MAPP CXC version: R4EA031 Language Package:T_MOB_INT_B CDA article: CDA102460/76 CDA version: R7A Default article: cxc1250246 Default version: R4EA031
Mamu mu spalim, i meni jedan takav danas došao, a nisam išao za tim i ode kredit u vjetar...
da ja sam kupio dva paketa prije dva dana... znači da je
u njima najnoviji soft.... bio sam kod nekog lika koji tvrdi
da trebam pričekati 10-ak dana...![]()
a jučer sam bio u bobo shopu i nije uspio zato što
nije uspio srediti komunikaciju između laptopa i moba![]()
jedina opcija mi je sada ostala čekati mar00na... ali on je na godišnjem
do 14.8.... inače sam kod njega uvijek išao i sve je bilo super...
jedino ako mi ti možeš možda srediti to ???
Ma uopće nije problem napraviti to onome ko ima dobru opremu, ti tipovi kod kojih si bio su - malo je reći amateri, nazovi nekog drugog, siguran sam da ima ljudi u ZG osim maruna koji ti to mogu srediti...
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
nisam ništa uspio... uglavnom u četvrtak idem kod maroona to
rješiti ... čuo sam se njim i on veli da nema beda![]()
ako je CID49 i tip ne može to rješiti, onda koristi neki crackirani stari soft i u tom je slučaju riječ o amateru i ne znam koliko je pametno nositi mu telefon
evo rješio stvar kod mar00na... stvarno čovjek je pro![]()
nema šta... u pola sata odkodirao dva k510... jer je
direktno morao s interneta... i flashao ih je... pa nema više t-mobile
sranja. nego čisti SE soft![]()
![]()
Bookmarks