za par dana idem po N6300 u Tele 2 pa me zanimaju friske informacije, odnosno jeli zakljucana?
Nokia 7373 odključana, provjereno jer je kupljeno jučer
za par dana idem po N6300 u Tele 2 pa me zanimaju friske informacije, odnosno jeli zakljucana?
sad mi je frend reko da je k750i zakljucan(kupio jucer), a tu sam procitao da nije, tako da su to valjda promijenili
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
n6300 kupljena 31.07. blabla paket, kodirana.
K800i kupljen prekjučer, nije zaključan
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
frend jucer uzeo 6300 na pretplatu i telefon nije kodiran, iako nam je prodavač naglasio par puta da je kodiran... sve je to lutrija![]()
www.oldiesclan.com
Uređaje koje tele2 nudi svojim korisnicima "zaključava"međutim desi se ponekad da određeni uređaji mogu koristiti ostale kartice.
uređaji iz posebne ponude nisu zaključani.
al najbolje je isprobati sa drugom karticom,k750je inače sigurno zaključan
motorola F3 - zaključana
Nokia 3110 Classic ? Zaključana ili....?
...SE S500i - zaključan...
...Samsung J600 - javim u ponedjeljak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni je lik sto radi u tele2 reko da su sada svi njihovi mobiteli iz bla bla ponude zakljucani...
----------Sony Ericsson----------
kako izgleda? J600 zakljucan?
zanima me jer LG KE800 zakljucan i jer netko prije par dana Nokia 6300 preko pretplate kupio i bio.......?
Moj stari nick je bio: nokman
HTC Touch,zna li tko njegov status zaljucan DA / NE u Tele2 ?
Hvala.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
vidim spominjete na par mjesta 6233 i da nije zakljucana...
medjutim, ja je nikako nemogu naci na njihovom stranici?!?!?!
pa isto ko K800i...vise nije u ponudi..barem na net-stranici ...nazovi njihovu sluzbu i pitaj jel ih jos negdje imaju,ili im posalji mail,dobis isto odgovor..
Moj stari nick je bio: nokman
jucer kupljena 6300 zaključana
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
HTC Touch je zakljucan ja sam ga kupio zeni a ona je na TM-u.
Oprez tko ga hoce otkljucati nije lako, tocnije ove varijante ROM-a iz Tele2 ne idu sa redovnim otkljucavanjem koje se moze naci po forumima a ni preko unlock stranica
(npr: http://www.unlock-now.com/elf/) !!!
Probavam vec par dana i nikako da rijesim - vise o tome TU.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ljudi hitno trebam odgovor.... nokia E50..jel zaključana, uzeo bi u predplati pa me zanima a trebam kroz sat-dva uzet da mi ne prodaju mob
EDIT: Neznam jel posebna ponuda,ali ako prebaciš broj sa druge mreže na tele2, dobiješ mob za 600kn
Zadnji uredio Nono01 : 19-10-2007 u 11:27
Bookmarks