- Red-Gsm.net -
Sa stanovista korisnika, mislim da je ipak preskupo. Ja sam npr dao za mob 750 kn i nema sanse da dam 50 posto cijene moba za dekodiranje! Sada se lovi u mutnome i za par mjeseci ce to drasticno opasti.
Pogledajte ovo:
Na jubitu ima uradak kako se otključava N73 locked on T-Mobile.
http://www.youtube.com/watch?v=1vpKB278Fws&NR=1
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa kupljenim kodom od operatera (ili od krtice koja je operateru ukrala kod)...
Forumaš godine :)
...imam prijatelja koji starije bb5 nokie riješava za 150kn (među njima i 6131 itd. ) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...za 6234 ga moram pitati, ali tek u ponedjeljak jer ga preko vikenda nitko ne može dobit...živi u Novoj Gradiški...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja možda dekodiram svoju n95 jer su me u t-mobila zahebali,rekli su da mogu sve kartice ić,a posli mi se nije dalo svađat...samo neću još nego ću pričekat koji misec pošto sam je nedavno uzela,a garancija je na 2 godine i otpala bi mi kad bi je dekodirala...
mene zanima jel se moze otkodirat n73 i kolko bi bilo otprilike cijena?
ja sam u zagrebu, recimo kolko bi otprilike bilo za zg, di se to moze dekodirat, u nekoj trgovini, servis ili nesto trece??
gdje pod news??
jel moze link?
Šta nema Outlook Express na kompu ??
probaj na google grupe potražiti...
Evo ti link pa malo klikaj i traži
http://groups.google.com/group/hr.po...%BEi+ovu+grupu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kupio sam Nokiu n80 od tipa koji ju je imao na Vipu. Vidio sam u jednom postu da Nokia N80 nije zaključana na Vipu, pa me zanima da li je još uvijek tako jer ovo je N80 IE kupljena 31.05.?
Posto je od zadnjeg posta u ovoj temi proslo vec dva mjeseca,
zanima me da li su cjene dekodiranja BB5 mobitela pale ili jos
uvijek peru. Preciznije, zanima me za Nokiu 6288 zakljucanu
na T-mobile.
cijene stagniraju
U Osijeku cijene iste koliko znam, svi si žele što prije otplatiti taj box.
Ali nije li jednostvnije prebaciti broj u drugu mrežu, besplatno nego dat 300kn za dekodiranje?
vjerovatno jest. cijena je takva i bit ce takva jer je metoda otkljucavanja dosta kompleksna i uz box, tako da si covjek mora i trud naplatit
a što je s kolegom preko granice; Dejanom? Pošto sam iz Slavonije, a ovdje sam ko u šupku bilo bi mi isplativije ić u Srbiju dekodirat n95 nego u Zg.
Bookmarks