skini novu verziju seusa, meni nudi kad spojim mob i najnovija inacica gore nudi da updateam bez obzira na to da je najnovij fw gore.
Kad ga spojim s XS++ - Gdfs?,Operator?,Cda?,Firmware?,erom n/a
ne mogu nista...sta da radim...flesam fs i main,customiziram...hocu ga upaliti i pojavi se bijeli ekran i nakon par sek se ugasi...........seus:nadogradnja nije dostupna...sw je nadograđen najnovijom inačicom...bla bla..........šta da radim
skini novu verziju seusa, meni nudi kad spojim mob i najnovija inacica gore nudi da updateam bez obzira na to da je najnovij fw gore.
probao sam ali mi opet piše:nadogradnja nedostupna,,,sw je nadograđen najnovijom inačicom
A od kada ti je počeo dolazit taj bijeli ekran?
Šta si radio s njim?![]()
Ne kužim te... Najprije napišeš da nemoš ništa a onda da fleshas fs, main...
Ako ti ga XS ili Far prepoznaju znači da ga još možeš spasit
Da je gdfs s***** onda ga sx nebi ni prepoznao... (ili griješim?)
@marko15 Daj nam objasni malo šta si radio s mobom? Nakon čega je počeo bacati bijeli ekran?![]()
Ako je napravio backup gdfs-a onda nema frke![]()
prepoznaju ga i xs i far...ja mogu flesat i fs i main ali preko xs ne mogu customizirati jer mi dode do CHEKING IF LOADER UNLOCKED...kako mogu spasiti taj mob...zasto mi pod gdfs pise ?...kad stavim fw i pod fw mi je ?
Što da napravim???????
da...i prcko sam u xs po onom...phone lock...i ono drugo...
..................kaj sam spizdil................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio marko15 : 08-08-2007 u 08:52
pa ako nemas backup gdfs si pobrko onda ga samo mozes servisnim kablom popravit.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
a nemo gu li ga nekako popravit preko xs ili fara???
vidion sam na nekim stranicama da se GFDS može flešat...a i na nekim stranicama npr. http://www.sek750i.pl ili na http://www.iprotebe.cz
da se GDFS može skinuti...za što onda ti GDFS fileovi služe kad se mogu skinuti????
GDFS je za svaki mob drugačiji pa u njega možeš stavit samo originalan gdfs, a ne bilokoji.
Oni gdfs fileovi su valjda za programere - njih nemoj stavljat
probao sam customizirati preko fara i svejedno...pojavi se bijeli ekran i nakon nekoliko se sekundi ugasi...što da više radim...
oaj gore moj post ti kristalno objasnjava sta ces
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Gdi mogu nabaviti servisni kabel?
Zadnji uredio marko15 : 09-08-2007 u 08:37
Buduci da se cini da ce sad krenuti vec mnogo puta postavljana (i odgovorena) pitanja (gdje unlockati, kako flashati, gdje nabaviti kabel/opremu, ...), zatvaram temu. Ionako joj naslov nije po pravilima (a mene nije bilo da to primjetim). Potrazi malo po ostalim temama, sve je vec objasnjeno.
Ukratko, servisni kabel je jako skup pa ti se ne isplati nabavljati osim ako mislis i dalje ljudima odlockavati mobitele, pa da ti se tako isplati investicija.
Bookmarks