Trgovao sa članom Nookman sve za 5
Trgovao sa članom Nookman sve za 5
Važno je da se trguje
trgovo sa s.silvom i sve ok samo sto mi je zaboravio poslati za nokiu punjac ali smo se dogovorili...
----------Sony Ericsson----------
trgovao sa clanom AVFreak
covjek uredno dosao do mene doma po TV karticu, platio, sve gotovo za pol minute
11/10!
Prodaja MDAII Redkingu.
Placeno. Ocjena: 5/5
- Red-Gsm.net -
poslovao s clanom Rebbit i sve je proslo kako treba, preporucujem trgovanje s njim. sve 5.
jedino sam ja malo zeznuo sa slanjem paketa, umjesto da sam poslao prije podne u ponedeljak posalo sam posljepodne i nazalost ce on mobitel dobit tek u cetvrtak.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Trgovao sa clanom Dubrava, 6/5
Preporucujem.
Prodavač: Futurama
Kupac: Ja
Predmet: Display N6610i
Opis: Ja stavio oglas da kupujem neispravnu n6610i ili samo display.. javio mi se Futurama da ima cijeli mob rastureni za 50kn + moja poštarina.. prvo je samo poslao display koji se vjerojatno na putu pokvario jer je mogao i bolje zapakovat.. javio sam mu da display ne radi i on mi je poslao drugi, s ovim strganim mobom kako smo se i dogovorili, te on snosio troškove poštarine.. do ovog nije trebalo doći al nije moja greška..
sve u svemu, dobra trgovina i dajem ocjenu 5/5..
trgovao s clanom RedkinG.
poslao paket, ja uplatio novce i sve proslo kako treba.
5/5
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
poslovao sa VLADOBRADOM sve oke preporucam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/5
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Trgovao sa članom _ivo_ ... Sve je završilo brzo i fenomenalno...
Iznimno sam zadovoljan... 10/10![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Tito Puentes i ja razmjenili stvari, i to vrlo riskantnim nacinom, autobusom![]()
Obojica smo jedno drugom slali na veliko povjerenje...
Na kraju sve savrseno, kako je i dogovoreno, N9300 kao iz ducana![]()
Tito Puentes = 15/10 - za svaku pohvalu![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Trgovao sa članom Deny21,u dvije riječi sve se dogovorili.
U svakom slučaju preporuka![]()
Trgovao s članom sony70 sve pet moje preporuke.![]()
Poslovao s Kix12, svaka preporuka, 5/5!
trgovo sa članom plišani,svaka preporuka 5/5
Krenuo u trgovinu s clanom kutijaa. Prihvatio je cijenu i potvrdio 100%,nakon cega sam ja narucio nove,jace dijelove za svoj komp,a njemu trebo poslat moje slabije dijelove (proc i memorija). Dakle obavio narudzbu,nakon dogovora s njim,da bi mi danas javio da je naso 40kn jeftinije,i da odustaje od kupnje... Savjetujem oprez!
trgovao clanom "parahybana " ...sve proslo za 5
prije nego zaboravim:clanovima "HOC" i "Vladobrad" velika 5+ ....trgovanje sa tim clanovima obradite bez frke i jos decki obrade super posao ....eto![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks