Izvorno postao
Krompirko
Idemo vako...
davno prije, moje prve CD pržilice su bile LG ( 32x pa 52x )
obe su radile savršeno a rade i dan danas ( prošlo je 6 za 32x i 5 za 52x )
Nakon toga uvjeren u kvalitetu kupio sam LG DVDRW 2x koji za ne povjerovat radi i dan danas... nekih pola godine kasnie sam kupio također LG DVDRW 12x koji je eto super radio cirka pola godine, pa sam ga prodao...
još od onda bi nastavio kupovati LG, ali sam eto dobio neke popuste na kupnju asusovih i pioneer pržilica...
uzeo sam asus u doba kad je pionner 109 bio zakon a 110 čisti promašaj...
asus je najbolja pržilica ikad jer je bila iznimno brza, nikad padao buffer, na sve moguće medije je snimala....
Rekao sam si, idem vidjet što je to Plextor toliko poseban i eto došlo mi je da kupim plextora, mislim ono, dat ću 200 kn više ako ovu prodam pa valjda se isplati... jer gledao sam slike čitanja i pisanja...
Mogu ti reći, u čitanju, svaka čast plextoru, ali za snimanje DVDa to je bilo totalno smeće...
zašto?
Sa asus pržilicom, ja kupim 16X Kvark, 16X Arita, 16X TDK, 16X Traxdata i minuse i pluseve i on na 16 x lijepo snimi u roku od 6-7 minuta dvd...
sa plextorom je samo ARITA snimala 5 minuta, ostali su snimali potpuno identično kao na asusu, osim toga, zbog svoje agresivnosti, plextor je svaki drug kvark DVD unišio... noname DVDovima da ni nepričamo... jednostavno ih plextor nije volio, a dan danas isti ti DVDovi koje sam u Srbiji nabavljao po 2kn kad su kod nas bili najjeftiniji 4,5 KN rade bez ikakvog problema snimljeni ASUSOm...
tako da ja mogu reći:
Plextor ne valja i nikad više nebi dao novce za nešto što mi ne treba...
prosječan čovjek će uzet najjeftiniju pržilicu koju vidi, bila ona liteon ili LG ili asus... samo zato jer ima garanciju da će raditi ispravno i boli ga briga... tehnologija je napredovala od one moje prve LG 2X dvd pržilice do sada naveliko... mogu udarat nogom kompjuter ono će DVD i dalje ispravno snimati... do 100%
Bookmarks