Sada ja znam zbog čega ti trebaš zvjezdicu...misliš laptop raskopati...a ne mob...![]()
![]()
Dosta star laptop, Celeron II 364Mhz, 192mb ram. Zanima me dali je moguče staviti jači procesor, samo da vrti filmove(divix/DVD) Sa ovim procesorom se film vrti kad je mala slika donekle dobro, čim se stavi prek cijelog ekrama zaostaje katastrofalno.
Ako se da do koje cifre bi to išlo i dal bi si to ja mogao sam ugraditi(mislim nikad nisam radio, ali kužim s eu hardware za stolna račaunala)
Sada ja znam zbog čega ti trebaš zvjezdicu...misliš laptop raskopati...a ne mob...![]()
![]()
ha ha pročitao si me, ali nije to za lap, to samo se za frenda raspitujem, Lap je super, samo nece vrteti filmove
![]()
Da...baš šteta za to...biti ja rekao ali neznam kak to sve funkcionira kod laptop...![]()
Naći će se neko, bez brige....![]()
A pa manje više isto ko kod stolnog kompa, samo je kod lapa sve manje!
Mozda ga frend zbog toga kaj nece vrtit filmove pokloni meni(tak ga je dobio bagatela), nikad se nezna, jer posebno mi je napomenuo da mu ga osposobim za gledanje filmova
![]()
Ma vraga, izgleda da je baterija u Banani, ne puni se ništa, uvjek je na 0%, a uštekan je od jučer navečer!
Ma da, ali gle ni tak loš, za dokumente, word, exel, ima irda, dvd/cdrw rom,usb, ima i usb hub, dobil je neki zverski zvučnik s njim, ono mali a čuje se praf, da bar imam fotič da stavim sliku, prejeben je!
Kao sto velis laptop ti je samo za dokumente te eventualno internet. Jer moj stari laptop s 1.2Ghz proc moze vrtit filmove ali ako stavim u fullscreen ili gledam HD onda steka pomalo.
Pa valjda je otisla baterija i nije ni cudo, jer vjerujem da je laptop star i do 10 god.
Nije 7 god ima 2000 god je datum proizvodnje! I ja sam sigurn da je baterija otišla!
ovako procesor teško da ćeš promijeniti,jer je to dosta star lap a i treba ga traiti baš za tu matičnu,tako da ništa od procesora,nek proba ubaciti još rama ako mu je spor,koliko rama ima?a i nek si kupi novi,sad ima polovnih laptopa dobrih već za 1500 kn.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks