koji i zašto od ova dva?cijena je tu negdje,pa ako ima tko kakvu sugestiju?clix mi se ćini više kao bolji u multimediji a sony na području samog mp3...+nema veze kaj sony koristi sonic-odma da napomenem...
dakle koji onda od ova dva--ekran-baterija,jednostavnost svakodnevnog korištenja itd?danke![]()
Zadnji uredio Most Wanted : 03-08-2007 u 18:17
zkj?........
a ne znam baš za sad mi je clix2 veća fora...tko zna kako to funkcionira u linku kad naručiš neš?
clix je bolji, mal je i to je super
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
pa sony je još manji..ima li tu netko tko se kuži na forumu u mp3/4??čekam sodoma,ali nikako da dođe...
Ja sam kupio prije tjedan dana Sony A805 i prezadovoljan sam...odličan ekran, odlične slušalice, odlična izdržljivost baterije...što se tiče mp3 playera, Sony je ipak Sony![]()
Bom Chicka WahWah
znam i samo zbog toga sam još u dvojbi...jer clix mi izgleda prehebeno,funkcije prehebene,sam kaj bi me u konačnici koštao nekih 450kn skuplje jer bi i sluške od sonya uzeo...
kak ti fotke i video zgledaju na mp3ju u usporedbi za mobom?
ja se takoder nemogu odlucit medu ta dva.. jel zna mozda netko gdje se taj sony moze narucit po cjeni kao na svijetu-media? govorim o onom 2GB za 909kn.
tu u zg imaš svugdje po toj cifri...a za dalje ne znam...
Sodom ima najviše iskustva sa iRiverom, ali kako ga inače hvali, ja bih se za njega odlučio.
meni je nespretan malo jer izgleda tesko upravljat jednom rukom s njim, sto zna smetat ako se zuris ili ides izaci iz autobusa ili slicno.
meni je pak drazi sony, i radi sucelja i prakticnosti.
http://www.youtube.com/watch?v=OTK5mU3NTvQ
tražim to već dugo,hvala na linku..da i meni izgleda malo teže se naviknuti na taj d-pad...
svakako preporucam sony, evo da ne pisem ponovo:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=634191&postcount=11
na strani sonija su samo sluške i cijena...ostalo je sve na strani clixa,čitam cijeli dan po netu sve živo ,uglavnom tu su negdje...+da ne spominjem da clix ima radio,snimač također i flash ui soft,što je po meni skroz fenomenalno ...
+amoled displey...![]()
sony je bolji![]()
ja sam objektivan,ti si fanboy
čekamo sodoma,on će presuditi...
Posto sam koristio oba mogu nekako presuditi... Meni je sucelje dosta vazno i tu Clix definitivno pobjeduje, no opet, znalo se cesto blokirati i slicno.
Sony je ipak vise praktican i konvencionalniji. Iako vise volim iRiver uzmi Sonyja...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Fotke na Sonyju izgledaju odlično, jer ipak ima rezoluciju ekrana 240x320, a to je neki standard za današnje mobitele...
Bom Chicka WahWah
@smogovac
ovo je cisto subjektivno sto bi odabrao jel zahtjevi se razlikuju sto se vidi i po preporukama... apsurdno je jos k tome raspravljati o dizajnu.
...flash playere nisam nikad uzimao kao svoj izbor mp3 playera jel mi ne nude neke od primarnih stvari koji su mi potrebni kod sviraca (dakle kapacitet)
...tako da nemoj gledat moj odabir,niti dopustit da jedan presudi ...ali prema onome sto sam procitao ti si vec odlucio![]()
...clix 2 , bez pogreske.
angels might have been eaten.
što se tiće el. uređaja mogu vjerovati rospayi,tako da sam bliži sonyu...točno je napisao clix ima bolje sučelje,ali sony je praktićniji čini mi se,a razlika u ekranu je minimalna+prehebene sluške..možda ga danas bocnem,bum vidio,pa javim dojmove
Bookmarks