Čuj, Sony je Sony, mada za te novce imaš i druge brandove. Možda iAudio F2 za 999 kn u HG Spotu.
trebam neku preporuku mp3/4 playera do 900kn, s minimalno 2GB.
mislio sam si uzet ovaj, ali nisam bas previse upoznat s tim uredajima.
http://svijet-medija.hr/Article.aspx?id=13925&sid=154
sta vi mislite?
Čuj, Sony je Sony, mada za te novce imaš i druge brandove. Možda iAudio F2 za 999 kn u HG Spotu.
iskreno izgled igra ulogu kao i kvaliteta, ali taj iAudio mi je ruzan.
A onda kupi taj Sony ako ti je izgled važan. Uostalom, to je subjektivna stvar. Meni je primjerice dizajn tog Sonyjevog playera ubitačan.
nemogu se odlucit izmedu IRIVER Clix 2 i tog sony-a gore.
kakav program koristi iriver za prebacivanje muzike? ili je samo ono drag and drop?
da,prebacivanje mjuze je tak,ali za video je druga priča...
Za video obično trebaš nekakav konverter. Obično dođe nekakav softver uz player.
ipak cu uzet sony-a. jer mi video nije toliko potreban i sony je jeftinij.
moze lock.
walkman mobitel!
Seriously?
neka, mobitel imam, k800 ipak ostaje kod mene s njim fotke hvatam i to a sonyev player iskljucivo za muziku.![]()
ova je izjava bez ikakve veze i smisla napisana, ovaj sony svakako preporucam, ne zog izgleda, najvise zbog odlicnog zvuka i baterije, naravno i slusalica koje su "originalna kopija" od mdr-ex90lp, koristio sam g kratko vrime, a prije sam jos gledao puno video testova po netu i svugdi se hvali, uskoro ga i sam planiram uzet, tj cim mi dodje placa, sta se izgleda tice, koristio sam ga vec i super je, puno bolje nego na slikama izgleda i po meni je najlipsi mp4 player naprvljen do sada
A da si vidio da je čovjek napisao da mu je izgleda važan koliko i kvaliteta, onda me ne bi trebao quotat.
uzmi sonyev mp3 ako ti se sviđa,ako ne onda traži dalje,imaš dobru ponudu od Creativea...
Bookmarks