Nisam siguran dal je unlockanje BB5 mobitela dostupno kod nas, sjecam se da su boxevi trebali uskoro doci no opet, nisam siguran da vec jesu.
Sjecam se da se prije radilo o 100 eura, tako da me ove cijene ne cude.
Može li mi netko kazati kako se kreću cijene unlockinga bb5 Nokija? Na news grupama ima jedan unlocker koji to radi za 400 kuna što je ipak malo previše, barem meni (pogotovo ako se radi o jeftinijim Nokijama-5200,5300, gdje je 400kn pola cijene uređaja-5200).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nisam siguran dal je unlockanje BB5 mobitela dostupno kod nas, sjecam se da su boxevi trebali uskoro doci no opet, nisam siguran da vec jesu.
Sjecam se da se prije radilo o 100 eura, tako da me ove cijene ne cude.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bemu, kako tražim drugi mobitel za sebe, lijepo ja isplanirao bocnuti ujutro u VIPme kompletu 5200, koji košta 891kn za postojeće VIPme korisnike.
I, eto, sve pada u vodu.
Također i Simpina ponuda Nokije 6233.
U Mobisu!
Zar nije dekodiranje SVIH mobitela u Vipu 500 kuna? What's the point?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Neki lik reklamira na newsima dekodiranje mobitela kao što su N73 i ekipa. Jel to neka patka ili je "riješenje" procurilo?
E pa baš to, ko mu plati 400kn taj je sišo s uma!
Dobro, čovjek mora isplatiti box ili što već što je pribavio si.
Zamislite tek koja je lova tekla kad je trebalo otključati one "stare" Nokije (ne-bb5). U početku su isto uzimali i preko sto kuna, da bi se poslije spustilo na cca 50kn, a sada svi znamo da su samo upisivali kod u mob (posao od 10 sekundi).
U Mobisu!
Box trenutno košta 2800 eura, a prije mjesec dana je koštao 5000 eura.
Ako se stavi cijena od 100 kn za dekodiranje tip bi trebao napravitit 350 mobitela da samo otplati box !!! Nema šanse, zato je cijena tako velika, a uostalom hebeš taki poso' kad radiš samo da otplatiš...
Kakva ti je to matematika? Ak je po 100kn, onda treba 200 mobitela riješit, a može i po 200kn jer i to je donekle prihvatljivo
A ako imaš monopol na tržištu da taj posao samo ti radiš onda je stvarno pretjerano jer ponudu može davati po forumima i BOX otplati u roku od dva tjedna kada se pročuje, a ostatak zarađivati ko luđak bez muke ali sa ono malo pameti(jer ne zna da više lubenica ode kada je cijena niža)!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vjerovatno bude držal cijenu kolko god bude moguce, a kad kasnije vise unlockera nabavi taj box cijena će drastično pasti
sa t mobile mreze je.dali moze preko nss alata?
Moji bivsi mobilni
R310,C60,M35,6220,My X-6,K310,K608,E900, K800,n73,k770,z400,K700,x830,1100,3110c,E65,6220c.
Što se tiče cijene otkodiravanja, dobro je Vladobrad rekao, 400kn... s tim da ako ti je kodirana na T-mobile, možda prođeš i nešto jeftinije, ali ne puno (300-350kn).... tako se kretala cijena kada sam to pitao mailom osobu koja to reklamira na news_ama...
@drazo_n: nemožeš N73 sam otkodirat. Piše ti u sticky temi koju bb5 nokiu može sam otkodirati kod kuće... za N73 jedino da ju odneseš nekome, ali ko što i sam vidiš cijena je visoka.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ovaj jedan lik je naplacivao 100€ prije 2 mjeseca, ali sada je 500kn Nserija
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
Zadnji uredio RedkinG : 02-08-2007 u 00:09
- Red-Gsm.net -
Dostupno je na par mjesta za sada...
Vukovar, Zagreb, Dubrovnik, i Rijeka cini mi se.
Takodjer mislim da su cijene malo nize nego prije.
Box je besplatan... Placaju se samo krediti :-).
Takodjer, izlaze (i vec je izisao jedan) boxovi, nize cijene... malo manje podrzanih modela, al cijena oko 500 eura...
Zadnji uredio Ico : 10-08-2007 u 17:46 Razlog: edit postoji
Forumaš godine :)
Ovo sam gore napravio malu digresiju na starije Nokije, čije se otključavanje prije isto masno plaćalo, da bi se nakon 2,3 godine pojavio besplatan kalkulator na internetu.
Brijem da se i ovdje radi o bezveznim kodovima koji se otipkaju, mob se izgasi, pa opet upali i - kraj priče. Samo što je ta priča još "Odiseja".
U Mobisu!
Tako rade operateri i drugi ljudi koji imaju krtice u sustavu, pa kradu kodove..
Ali ovi nasi unlockeri ne rade tako (barem ne ove bb5 modele).
Forumaš godine :)
- Red-Gsm.net -
Evo za ove iz Zagreba. Jučer sam pitao jednoga unlockera, može li mi besplatno otključati Nokiju 5200. Nije htio, ali mi je cijenu sa 400 smanjio na 300kn.
Znači, 400kn je njihova dogovorena cijena u Hrvatskoj (mislim "njihova" - od ovih što imaju box). Mislim, za sada mi je ipak previše dati 400kn. De facto se za te novce isplati kupiti mob u VIPnetu, zaključan i dati njima zahtjev za otključavanjem - 80 kn skuplje, a ostaje važeća garancija. Jesam u pravu?
U Mobisu!
hm ja sam pitao danas jednog unlockera i kaze da je cijena 400kn i kaze da box dode 5000eura.....
Bookmarks