Trgovao sa članom HUDO,dogovorili se da kupim njegov k750 koji kako je on rekao "savršeno radi sve u najboljem redu" a kada sam ga dobio poštom odmah čim sam išo isprobat je joystick jer je to njima slaba točka,naravno bio je sheban,radi dole i lijevo dobro a prema gore i desno uopće neće ko da je nešto unutra pa se nemože pomaknuti uopće,odmah sam se razbjesnioi reko da mi vrati pare,no on je odugovlačio i rekao da je joystick u najboljem redu,i tako nakon 3 dana sam reko evo ako nemaš za vratiti sve novce barem vrati 150 kn za popravak joysticka,no od tada je offline 15.07 i ne javlja se na mob,eto toliko o njemu da vidite kakav je šupa...
![]()
![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44136
p.s. pročitajte samo kako ga hvali,star 3 mjeseca i tako dalje a mob je kur..
eto pa kad budete poslovali sa njime oprezako se ikada opet pojavi na forumu ovdje!
![]()

i reko da mi vrati pare,no on je odugovlačio i rekao da je joystick u najboljem redu,i tako nakon 3 dana sam reko evo ako nemaš za vratiti sve novce barem vrati 150 kn za popravak joysticka,no od tada je offline 15.07 i ne javlja se na mob,eto toliko o njemu da vidite kakav je šupa...
ako se ikada opet pojavi na forumu ovdje!
Žurio sam se pa sam zaboravio. Hvala na čekanju

Bookmarks