Ja mislim da ne.
Jedino ako netko ne ponudi više
ovako ..ukratko..net mi je bio upaljen i ebay stranica otvorena i desila se pi......moja sestra je ponudila 50 eura za neku glupost i kako ja sad mogu maknuti ili odustati od toga????? ljudi pomoc !!! HVALA
Ja mislim da ne.
Jedino ako netko ne ponudi više
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
znaci nemogu ponistiti??
Prvo, zašto je to napravila i kako?
Drugo, ovo će u treš, jer je naslov neadekvatan.
EIDT: ne morate se brinuti o naslovima tema, zato su tu moderatori.
hvala
Zadnji uredio zerobravo : 30-07-2007 u 23:11
u tuko tuko bi ju)
sad nek ti da 50 eura![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ma sta ja znam neku glupost...a kako je napravila?? ma stranica je bila otvorena ja sam bio log on i nisam bio doma...i sad ostajem bez 50 eura..btw.zasto bi morao platiti?? ....i joj tuko sam je frende..
e a sta je kupila ?![]()
nokiu 8800
ali mora biti neka patka...ne vjerujem da je to u ok stanju..
daj link, ja cu dati cijenu na to ako jos traje aukcija
pa cu preuzet stvar
( problem a ne mob )
nokia 8800 za 50 eura, nevjerovatno...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ej ljudi a sta ako nedam lovu?? kako to ide?? nisam nikad nista kupovao preko ibay pa neznam..btw to je neki tip iz italije..
A da nije malo veća cifra u igri od 50 eurića?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Onda će ti zabraniti pristup eBayu najvjerojatnije. Banirat te.
Tak su moji kolege s posla prije par godina kupovali dva D500 od nekog tipa iz Rumunjske i unparijed uplatili lovu i naravno - ostali bez love i mobitela.
ma ko im je.. ma... Ako su tvoji frendovi ostali bez love i moba,onda ovaj nece dobiti niti od mene pare...pa nek me banira..
A kaj si ti mislio da će ti doći tri tipa na vrata, svaki od 120 kila, sa eBay logom na majci i istrest pare iz tebe?Just chill...
Bookmarks