Ima li tko onaj Music Mate (akordi za gitaru) sa w880i? Da li je to Java aplikacija koja moze raditi i na symbianu?
![]()
Ima li tko onaj Music Mate (akordi za gitaru) sa w880i? Da li je to Java aplikacija koja moze raditi i na symbianu?
![]()
Tenkjuverimac!![]()
Mi6 Black
Ista je ko i ona, premalaima li netko u većoj rezi da mi bude preko cijelog ekrana?
Neki dobar program za MSN (za moj K610i 176*220)
Hvala!
Ima li netko noviju verziju mobyTRAM-a, po mogucnosti iz 2007. godine? Imam neku verziju iz 2005. gdje su neke tramvajske linije pogresne. Hvala!
Da li postoji program za SE za editiranje mp3-ca. Ono najjednostavnije da se moze osjeci dio pjesme itd...
Racunam ako moj w850 ima tako editiranje videa, ne bi trebalo biti neki veliki problem ni editiranje zvucnih file-ova.
Dakle trazim program za mobitel za editiranje zvukova.
Pozdrav
Hvala
jel ima ko vozni red autobusa (212,215,269)
jel ima neka igrica za k800 (240x320) na foru ko icy tower (ono di se skace sa nivoa na nivo)
i jel ima ko mastermind za k800
Zadnji uredio georgy : 09-08-2007 u 14:56
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ima li netko igricu Quadrapop za SE T630i?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Može li mi netko dati link s patchevima za SE W610i? Tražio sam, ali svugdje su za K750i/W800i...
moze link za w900i hvala za patcheve drivere i te stvari
Zadnji uredio askip : 18-08-2007 u 14:00
Patchevi za w900:
http://se.sgh.ru/files/cat58.html
aj ak ko moze skinut te patcheve meni se nece regat tak da ...a i neznam koji cemu sluzi....hvala..
Eh da, naravno. Da ti ih jos i stavimo na mobitel, jer se tebi ne da?
Registriraj se, skidaj i isprobavaj. Poslije mozes ti nama reci koji cemu sluzi.![]()
Nemogu Se Rega ...
Upozoravam člana da se ubuduće kloni korištenja izraza koji je obrisan kao i sličnih. Takvo ponašanje nećemo ovdje dozvoliti.
Zadnji uredio Sljaka : 21-08-2007 u 12:20
a ima neko neki messanger program koji ne trosi puno prometa, koristio sam mig33 za msn, i trosio mi je vise od 100kb po spajanju, dok frendici trosi jedva 2kb. ona koristi to na k800i
tak da sam web n walk paket potrosio za 3 dana..
a htio bi neki program koji ima icq.. jimm, bim i mi ne rade..
k750i je tulifon)
Ma šta nemožeš? Evo ti prevedena (Engl.) verzija stranice (Ako je u tome problem) Ili ako ti se baš neda imaš u mojem sigu patcheve za w800![]()
A Sta Ce Mi Za W800 Meni Treba W900i
Bookmarks