Ja bi na tvom mjestu odnio u servis, kad vec ima garanciju, pa ako prodje prodje.
Ako i ne prodje pod garanciju, mozda popravak nije skup (tipa neki flat kabel ili nesto).
Ako ne, onda ga otvori sam i pogledaj.
...naime radi se o bratovom telefonu...
...star je neka 2 mj. i jučer kad smo sjedili vani mob je ostao na stolu, a do njega je bila boca ledene vode s koje se cjedila voda (kondenzacija) te je polako išla na mob...brat je to vidio kad se mob već malo više natopio te ga je ugasio i izvadio bateriju te ostavio preko noći nek se osuši...
...jutros ga uzmem i idem probat da li radi kad ono - mob radi - znači zvuk, sve, osim ekrana koji je bijel...
...sada, ne znam da li da ga šaljem na servis (ima garanciju) jer ne znam kakvo je stanje moba unutra, a ne želim ga otvarat zbog garancije, ako slučajno prođe...
...što nam je činiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja bi na tvom mjestu odnio u servis, kad vec ima garanciju, pa ako prodje prodje.
Ako i ne prodje pod garanciju, mozda popravak nije skup (tipa neki flat kabel ili nesto).
Ako ne, onda ga otvori sam i pogledaj.
...i ja sam mislio na tu opciju...ok, budem ga u ponedjeljak odnio, tj. poslao...
...samo ne znam da li da ga sam pošaljem ili da ga odnesem u t-com (gdje je uzet na pretplatu)...
Pogledaj na garantnom listu bi trebao biti popis servisnih centara. Mislim da ti sam šalješ na jednu od tih adresa.
...što se tiče tih centara - ovdje iz mog servisa šaljemo u MMM-Agramservis...tako da to nije problem - nego ne znam da li mob moram nositi u t-com...
Koliko ja znam pravila, mob saljes tamo gdje si ga kupio unutar 48 sati od kupovine (tako je bar u VIP-u).
Nakon toga saljes direktno u ovlasteni servis, mjesto kupovine nema vise nista s tim.
koliko znam kvašenje mobitela ne pokriva garancija
raspitaj se prvo telefonom da ne šalješ bezveze
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
yep....to sto se okupao nije pod garancijom...bzvze bi ga slao onda...jer to je tvoja krivica a ne SE-ova...a sto se tice prodajnih mjesta i servisa...kad sam ja svoj k700 nosio na servis odnio sam ga lijepo u hamu i onda su ga oni odpeljali u split...to je bilo nakon 7mj sto sam ga koristio
Pa to sam i ja mislio. Ne moraju u servisu nuzno znati da je bio pod vodom.
Kazes samo da je odjednom prestao radit ekran. Pa kao sto rekoh, ako prodje prodje.
Negdje sam čitao da u mobu postoji nekakva trakica, koja radi kao lakmus-papir, odn kad kupiš mob je bijela, a ako je mob bio u vodi/moru onda pocrveni.
Sad, ako je voda kapnula samo po ekranu, ne dublje u mobitel možda se i možeš izvući (znoj, bla bla).
Ja bih ga poslao na servis sve s garancijom. Ionako nemaš što izgubiti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da^^
ja sam jednom iz gusta staru sivu masku od k750 oshmirglo i onda kasnije polio vodom da bi ocistio pa lakirao iza i vidio da nesto crveno curi iz maske. to je onda to bilo, taj kao lakmus papir. inace on se kod k750 nalazi ispod utora memorijske kartice evo slika. znaci mozda bi mogao proc na garancij.
![]()
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45192
Search is your friend.![]()
Nije to. Rijetko idem u podforum za SE-e.
To sam našao na forumu hr, kad već hoćete znati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...mob je poslan - jučer ga je brat poslao pa ćemo vidjet što će biti...
...stigao je...
...i - popravili su ga... priznali garanciju, očito nije imao previše vode, tj. samo je ekran riknuo...
Bookmarks