imaš W610i u hgspotu-2199,00
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
a mislim da sam ga vidio i u pevecu
ovako, imam par pitanja u vezi s kupnjom navedenih modela... planiram kupiti jedan od ta dva modela, iako mi se puno više sviđa w610i zbog walkmana , ali ga, isto kao i v630i, ima samo u VIP dućanima - a ja ne želim uzimati VIP + još onaj njihov ogavni Vodafone izbornik kojeg nemogu vidjet...
zanima me koji je od ta dva modela bolji za kupiti, i jel ih ima još negdje za naći osim u VIP centrima? prošao sam malo neke manje trgovine po zagrebu i nisam našao nijedan od njih na policama...
hvala unaprijed na odgovorima !
Mess with the best,die like the rest ! ! !
imaš W610i u hgspotu-2199,00
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
a mislim da sam ga vidio i u pevecu
Mi6 Black
a jel zna netko jel se po tim dućanima isporučuju sa originalnim softverom ili i ti modeli imaju VIP Vodafone ili neki drugi takav softver?
W610 imas i u www.svijet-medija.hr
W610 dolazi sa originalnim SE softom (govorimo o ducanima ne o ovima u VIPu..)...
V630 je ISKLJUCIVO Vodafone model, dakle kao takav se NE MOZE kupiti nigdje sa ne-vodafone softom... tj to je model raden samo za Vodafone partnere (kod nas VIP)
K618 je ekvivalent v630tki ali mislim da ga nema kod nas u prodaji...
S obzirom na razliku u cijeni preporucam v630...a sigurno ce uskoro biti dostupan i debranding kod lokalnih unlockera...
...uzmi v630 jer je razlika u cijeni prevelika, bez obzira na vodafone soft ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma meni taj softver baš jako smeta, one šugave ikone ko da su iz 19. stoljeća... neznam, moram dobro razmislit kaj da uzmem... a i walkman mi je ajmo reć dosta važan jer mi crko mp3 player...
EDIT: jel mi možete reći gdje se nalazi njihov zastupnik Electromagic? možda bi kod njih kupnja bila nešto povoljnija...
Zadnji uredio Crash~Override : 28-07-2007 u 15:12
pa neznam , meni frend ima v630 , meni se nesviđa ni vanjskim izgledom , a da nepričam o vodafonu , mislim da ti je najbolje kupit k550 , stavit software od w610 , imaš walkman mob , a k550 je mnogo jeftiniji od w610 . pa sad ti odluči![]()
u svakom slucaju w610 jer je onaj usrani vodafone softver stvarno nepodnosljiv.
slažem se s veprom-w610i
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
w610, v630 mi je ruzan mobitel, izgleda mi plasticno kao neka marka iz treceg svijeta. a ne treba spominjat slushke i memorisjsku karticu koju dobijes s w610, skupi malo vise love i naruci si w610 u hgspota ili gdje vec.
pa tamo sam i mislio kupiti jer mi se neda tražiti okolo po dućanima... vidio sam w610 u importane centru u onom malo većem dućanu na -1 razini, cijena 2100 kuna, ali nekako bi radije kupio u Hg Spotu iako je 100 kuna skuplji...![]()
a ono, zapravo ti moze bit svejedno gdje uzimas.![]()
dobro ako baš hoćeš uzmi w610 , ali ponavljam puno ti je isplativije uzet k550 i flashat ga u w610
i onda kolko jos potrosis na memorijsku karticu i slusalice... tuda negdje.
iako su tu negdje po preformansama,po meni uzmi w610 ljepse izgleda!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
w610 uzmi preporuka![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
e sad sam bio u jednom dućanu i vidio sam izložen i w810i, cijena je tu negdje sa w610i, koji od ta dva bi bio bolji izbor? znači v630 definitivno otpada...
ja bi uzeo w610, novij je nego w810, a po meni je w610 i ljepsi od w810.
mene malo kod w810 privlači tipkovnica koja mi je malo čudna na w610... sad sam opet u dilemi...
ja sam novog k550i ,juče puko preko,wotan ,odabrao mob w610i i jezik i oni ga pukli u w610i,bez beda mob radi savršeno mob mi je star 2 tjedna ,ali moraš platit 7 eura za kredit ,ako ideš na tu soluciju javi se forumašu .......on ti kupi kredit i spojiš ga na usb i oni ti ga prebace u w610 i za 6 min ,jednostavno ,ne pokušavaj sa x++ ima puno bugova,bok
w610 ima do 64mb interne memorije, w810 samo 20mb, w610 walkman 2.0, track id... i 5grama laksi.![]()
se k550i ima interne 74 mb ,i evo slika kako izgleda kad je bačen na w610i,ušparaš lovu i dobiješ isti mob u drugom obliku ,mislim maski.
http://uk.youtube.com/watch?v=nsbl-kCn3sk
Bookmarks