Vienna je neslužbeni naziv (kao i Longhorn).
btw. negdje (ne sjećam se točno gdje) piše da je Vista ustvari prijelaz sa XP-a na jako unaprijeđenu Viennu.
Ako je vjerovati vijestima iz tabora softverskog diva, za neke tri godine nova generacija najpopularnijeg operacijskog sustava ugledat će svjetlo dana, a umjesto da, prema najavama, nosi naziv Vienna, zvat će se jednostavno '7'
Promjena naziva i planirano vrijeme izlaska novih Windowsa izrečeni su na prošlotjednoj Microsoftovoj konferenciji održanoj u Orlandu
Jednako kao i Vista, novi će se Windowsi isporučivati u poslovnoj i kućnoj verziji te onima namijenjenima 32-bitnim i 64-bitnim računalima.
Što se najavljenog vremena izlaska tiče, nekako smo skeptični i to s obzirom na to da je Microsoft probio rok izlaska aktualne verzije Windows Viste, tako da je vrlo vjerojatno da će Windows 7 također kasniti. Windows 7, prema svim prijašnjim Microsoftovim najavama, trebao se zvati Vienna.
preuzeto sa tportala
hmmm..... vista ce se brzo zaboraviti ...ili se varam![]()
Vienna je neslužbeni naziv (kao i Longhorn).
btw. negdje (ne sjećam se točno gdje) piše da je Vista ustvari prijelaz sa XP-a na jako unaprijeđenu Viennu.
jedva čekam da na svoj ahtlon xp 1.2 stavim windows 7![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ma meni su najjajci windowsi,onaj Borg edition(oni hackerski,hehe,gdje dobim sve programe)
Hehe, te imam i ja, kako sam se nasmijao kod instalacije toga. Inace to si i sam mozes napraviti.
ma nije ni jedan ko xp..
![]()
![]()
meni je xp the best i sumjnam da cu stavit 7............
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Ja cu sigurno staviti 7![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne vjerujem da ce se Vista tako brzo zaboraviti.Vjerojatno ce i ovi Windowsi dobro kasniti!
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Kladim se da će 7 kasniti još četiri godine. Tak se dogodilo i sa Vistom (trebala je izaći već 2003.)
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks