...update programa na kompu...
imam jedan problem u posljednih skoro mjesec da nesto mi stalno puni adsl promet
ocistio sam komp od virusa ali svejedno mi puni (jedino ako je neki najnoviji virus)
pa sam pomislio da mi netko ovdje moze dati neki savjet
f10
...update programa na kompu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nije to jer vec duze vrijeme nisam stavio neki novi program
f10
imaš wlan router?
da li imas Netlimiter?? pogledaj tamo kaj ti guta.
da ako imas wlan router i nije dobro "kofiguriran" neko ti se mozda spoji bezicno i
bez ikakvih poteskoca spaja se na neta preko tvog accounta i "puni" ti promet
Ja bih isto glasao za NetLimiter: vidiš točno tko, kada, koliko i otkuda vuče![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...pa sad - koristiš li što iz plejade p2p programa???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
tak je bilo i kod mene, neka gamad se uvukla u svchost i nisam mogao obrisati. Stavio sam firewall i od tada radilo je ok
...pa sad osnova korištenja kompa koji je spojen na net je instalacija FW i AV programa - svatko tko tvrdi da mu tako nešto ne treba ne zna puno o svom računalu...
Ja mislim da je ipak vjerovatnije da ima neki p2p program, pa ga ostavi upaljenog preko dana.
...možda - ali na taj način razmišlja svaki korisnik koji je postao zombie računalo...
Uglavnom ako se držiš provjerenih site-ova onda to i može proći - ćim počneš kopati po netu u potrazi za raznim sadržajem - gotovo je...
U današnje vrijeme uopće nije tolika poteškoća sa virusima već sa ostalom gamadi koja ti pobire podatke i izvršava nepoželjne radnje na komp-u...
e pa meni se opet to pojavilo.Unatoc svim avg i ad awerima.Kako da maknem neznam ,zdere mi promet.Kaj da radim??'![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks