Ma ne vjerujem, nedavno su potpisali s T Mobile Njemacka. Vjerojatno nesto prckaju po webu.
Edit: Sve te zemlje stavili su u grupu EU, sve je ok![]()
Ne znam da li ste zavirivali u roaming listu TELE2 na njihovim stranicama!?
Primjetio sam da više na popisu nema mnogo zemalja, npr. Njemačke, Francuske, Švedske, Mađarske, Slovenije, Velike Britanije i mnogih drugih.
Što je to?? Više nema TELE2 roaminga u tim zemljama? To bi bila katastrofa!!
Ma ne vjerujem, nedavno su potpisali s T Mobile Njemacka. Vjerojatno nesto prckaju po webu.
Edit: Sve te zemlje stavili su u grupu EU, sve je ok![]()
Zadnji uredio jahu : 06-07-2007 u 10:47
Evo sad su opet sve vratili pod Europa, petljaju nesto.
ako se malo bolje pogleda taj popis vidjet ćeš da pored zemalja postoji jedna mala *,to je oznaka da u tim zemljama nije potrebna opcija jedinice prije pina.
Koliko znam rijetke su zemlje u kojima treba pin i meni je u Njemačkoj i Srbiji i Češkoj radilo bez pin-a...tj jedinice ispred njega..
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Totalno mi je nejasno da se u Švedskoj, gdje je matični Tele2, mora upisivati jedinica ispred PIN-a (prema Tele2 webu)....tj. da nakon dvije godine još uvijek nemaju ugovor s vlastitom majkom!![]()
A na stranicama svedskog Tele2 pise da imaju direktan ugovor s Tele2 Hrvatska![]()
Sljaka s jedinicom, ako ne bez nje, ne zamaram se....
Radi li Tele2 bla bla GPRS u roamingu i po kolkim cijenama? Zvao sam ove ljude u službi ali čekam već 10min.. Na netu nisam našao ništa o tome.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tnx, izgleda nis od neta..
poz iz bakra![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Eh, ovog travnja smo supruga i ja bili u Njemačkoj i Austriji, pa smo uglavnom bili bez signala - a nismo se baš vukli po nekim brdima i pustopoljinama. I to sve i s jedinicama i bez njih.
Meni radilo u Austriji normalno, preko ONE-a.
iako tele2 pokušava uspostaviti maksimalnu pokrivenost svojim korisnicima,postoje određeni uvjeti kojih se moramo pridržavat,svi koji odlaze izvan zemlje i koriste brojeve tele2 poželjno je da nazovu SZK i zatraže mrežu partnera u toj zemlji.
na taj način uvelike će se izbjeći problemi koji nastaju.
Moje je da onaj koji planira ici u inozemstvo i koristit roming a ima i drugog operatera neka dobro izvaze jest da je Tele2 najjeftiniji. Tako i ja otisao u Ameriku i malo imo malo nemo signala, ali sam si brzo nabavio Americki broj T-mobil i rijesio sve poteskoce i jeftinije mi je puno slanje SMS preko Ameriskog T-mobil nego Tele2.
U nedoumici sam da li da uzimam Tele2 ili T-Mobile broj sa sobom u New York. Nije da će mi trebati za zivkanje i slanje poruka, već čisto da znam da imam mob koji tamo mogu koristiti. Vrlo vjerovatno ću si kupiti calling card za zvanje u Hrvatsku, ali želim isto tako imati signal da me se u nekom hitnom slučaju može dobiti.
Pri svakom pozivanju iz inozemstva na zaslonu mobilnog telefona pojavit će se poruka "Molimo pričekajte na povratni poziv. Uspostava poziva je u tijeku", za otprilike 30 sekundi mobilni telefon će zazvoniti i javljanjem na poziv uspostavit ćete željenu vezu.
Odnosi li se to samo na "bla bla" korisnike ili i na pretplatnike?
Bookmarks