Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Nije stvar u glasnoj muzici, stvar je u tome da je lik ocito IMAO 70,000 kuna i odabrao je daciu logan. Za 70,000 kn ak ti je za A-B kupis si npr. meganea, punta, ili yarisa starog 2-3 god. Ljudi kupuju nove aute i to pravdaju "ha imam garanciju, polovni se kvare", što nema blage veze s istinom. Nit ce se novi auto pokvariti (i tako isplatiti tih 30,000 kuna vise sto si kupio novog), nit ce ti se polovni pokvariti ak se iole kuzis pri kupovini. A ak se ne kuzis, lako nadjes nekog tko se kuzi.

I dacia NE IDE. Imao sam prilike jednu voziti prosli tjedan, to je katastrofa, trom je ko zak houdek. Auto je nov, prozori se spustaju rucno, nisam ziher dalopce ima centralno, a kao posebna poslastica NEMA KLIMU!!! Pa tko zaboga kupuje novi auto u 6 mj bez klime?!?!
    I ja sam u načelu radije za polovni auto star 2-3 godine nego novi, ali Bože moj, ne kaže se uzalud "novo je novo". Imaš ovu novu, mislim da se zove "elegance" ili tako nešto, ima full opremu i 1.6 16v motor iz Renaulta. To može proći.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vladobrad Pregledaj post
    I ja sam u načelu radije za polovni auto star 2-3 godine nego novi, ali Bože moj, ne kaže se uzalud "novo je novo". Imaš ovu novu, mislim da se zove "elegance" ili tako nešto, ima full opremu i 1.6 16v motor iz Renaulta. To može proći.
    Novo je za ljude koji to mogu platiti u cashu odjednom, ili eventualno na leasing 2 god.
    Sve ostalo je poslijedica neznanja ili straha. Ali ljudi su ovce, radije ce kesnuti 30,000 kuna vise za novi auto nego se malo potruditi i educirati (ili platiti nekome) pa kupiti dobar polovni.

A "novo je novo" sam obicno cuo od ljudi koji su upravo digli sedmogodisnjij kredit koji im jede skoro pola place.

Upravo trazim neki auto za sistericu, cijenovni raspon je otprilike ko i dacia, al mala hoce cabrio pa ce potraga potrajati... Jelda sam dobar buraz

Slične teme

1. Jadransko osiguranje
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-03-2007, 00:23
  2. Povezivanje V3 i auta
    By Boobo-oobo in forum Motorola
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 19-05-2006, 16:05
  3. Juiced-slike auta
    By XTTX in forum Igre
    Odgovora: 11