a da tih 1h radje provedes na curi umjesto na 'njemu'..
msn mi je uvijek upaljen bio ja doma ili ne. ako me neko nesto treba lako me kontaktira stim da nisam bas otvoren za razgovore tipa 'ej meni je dosadno ajde da se upoznamo i pricamo'
Na msnu je masa ljudi!
Ja osobno imam oko 54 kontakta i po danu provodim oko 1h prosjecno na njemu.
Tu su razne rasprave,svade,sklapaju se poslovi i tako.
Nedavno smo nas 15 igrali kaladont na MSN-u HEHE!
Pitanje:
Koliko vi vremena tamo provodite i koliko kontakta imate?
a da tih 1h radje provedes na curi umjesto na 'njemu'..
msn mi je uvijek upaljen bio ja doma ili ne. ako me neko nesto treba lako me kontaktira stim da nisam bas otvoren za razgovore tipa 'ej meni je dosadno ajde da se upoznamo i pricamo'
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
na MSNu imam 512 kontakata
na ICQ imam 150 kontakata
prosječno ih je u svakom trenutku pola online.
Na MSNu imam cijelu svoju obitelj, stričeve, bratiće, sestrične, tetke, sve...
svi se kontaktiramo najčešće MSNom, te tako smanjujemo trošak telefona.
Razlog zašto toliko puno imam ljudi, je taj što sve trgovine koje obavljam preko neta obavljam preko MSNa ili ICQa. Sve kontakte imam poredane po grupama i za svaki kontakt napišem odakle je i što smo poslovali.
naravno, tu imam i hrpu prijatelja iz osijeka i tak pa nam je jednostavnije sve prek MSNa...
na MSNu sam 24 sata svaki dan.
Ako imam posla i ako očekujem neki bitan kontakt, onda mi je MSN upaljen i na mobitelu dok sam vani...
Icq je slična situacija, tamo su ljudi koji ne preferiraju MSN.
Poruku sa MSNa dobivam svakih 10ak minuta, pa često i odgovorim..
općenito su to problemi ili upiti korisnika ili sa ovog foruma ili sa pceksperta...
rijetko kad korisim MSN da bi se družio sa nekim...
ja imam 104 kontakta sada.. 63 mi je iz zadra, a to su mi sve prijatelji.
na msnu sam sada obično samo navečer, jer sam cijeli dan više vani nego doma. a i to vrime se nadopisivam jako puno.
čim uletim na msn, odma mi poruke šalju![]()
a dobro, možda sam se krivo izrazio, mislio sam:
Ne provodim na MSNu vrijeme da bi pisao poruke tipa
Sve što provodim je čisto ono dogovaranje oko poslova, pomoć drugima kad me trebaju...
naravno da se družim isključivo vani, no eto, MSN ima svoje prednosti pa mogu pomoći onima koji nisu blizu i dogovarati se jeftinije...
dok nam i to ne poćnu naplacivati
U kontakte sam dodavao nekada uglavnom one koji mi mogu pomoći u minuti rješiti neki problem pa da ne otvaram teme na forumu i sl.
Već duže vrijeme nikoga nisam dodao, nema potrebe za time, imam jedno 20ak ljudi sa cafea (čak mi se i to čini previše), a nedavno sam napravio i čistku i neke kontakte obrisao jer nije bilo smisla da ih držim a nisam progovorio s njima 5-6 rečenica.
Mrzim kad me netko ubaci na listu onako 'padobranski'..ako ima neki razlog, ajde dobro, ali 'samo tako' mi je bezveze i takvima lijepo sve ovo kažem i dogovorimo se da ih obrišem ili nađemo neko rješenje..
Koristim ga za komunikaciju s frendovima, ili tu i tamo za ubijanje dosadeGotovo uvijek je upaljen osim navečer, al to je sve lijepo narihtano da me ne smeta u svakodnevnom radu na kompu i u sobi (kad ne treba - nema zvukova ni signala, sve automatizirano)
EDIT:
Kad bi meni došlo do toga, odmah bi promjenio adresuIzvorno postao .andro.
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
krompirko slazem se totalno stobom, tak i ja radi posla, nekad radi pive koje da se dog.sa nekim, al najvise oko rijesavanja problema oko kompova, imam ih oko 60-70
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ja ih imam 18, najvise s cafealol
nesto malo prijatelja (jer oni bas ne koriste previse komp) i malo familije
meni MSN sluzi uglavnom za dopisivanje, a ponekad da mi ljudi mogu pomoc kad negdje zapnem u radu s racunalom
glavna zadaca mi je gnjaviti ljude po MSN mojim glupostima![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
0h dnevno.
Ne koristim ni MSN, ni ICQ, ni...
Dopizdilo mi odavno...čisto gubljenje vremena najviše
nedavno sam napravila cistku jer to je bilo prevec.I maknula sam sve one nepotrebne i one koji mi idu na zivce pa me uvuku u masovni chat pa mi se sve zbloka!I sad ih imam 74 i to mi se cini previse.Vecina je s bloga i cafea.Imam i icq al tam ih je manje samo 35a na yahoo i na guglu imam ostatak.A provodim kao i na netu od jutra do sutra.đizs pa stvarno previse pisem..kaj je--je!
Ja imam 20 kontakta,svaku večer sam tamo(kad sam doma) i provodim sat i dva,dok se ne umorim![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
tolko ljudi imam da bi najradije obrisao msn... jer je većina dosadna
meni je skype isto službeni
Seriously?
Imam 30-ak kontakata, sto 1cq sto msn... koristim pidgin, pa su mi svi zajedno, a ne dam i se sad gledati koji su msn, a koji icq...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Mislim da ću danas maknuti 2/3 kontakata, jer nema smisla ih imati samo zato kaj ih znam s foruma, a nismo ni jednom izmijenili niti rečenicu.
ja imam nekih 15 kontakta ali sa samo 5 sam stalno u kontaktu neki su i sa foruma uglavnom mi je prvo sluzio kod pravljenja web str sa drugim ljudima sa sad sa si skratim dosadu tokom skidanja mnogo GB![]()
imam oko 200 kontakata..
kad sam doma, onda sam na msn-u.. preko dana recimo 6 sati + cijenu noc (osim subote hehe)
Imam nekih 30 kontakata i to su vecinom ljudi sa cafe i prijatelji iz grada.....
samo par frendova ima msn , drugi nisu informaticki osvijesteni(neznam kak da drukcije kazem) ostalo sve forumasi i cure s chata
na msn sam stalno ali apear offline jer me svi nes .... i ne mogu nis ....![]()
Imam 80 kontakata.Većinom sam ba msn-u navečer i tamo budem dokle god mi je net upaljen.
Imam 72 kontakata, uglavnom provodim sat vremena dnevno na njemu, jer svaki put kad dođem na 5 min, onda neko gnjavi i nemre se zgasit
Ja imam tocno 100 kontakata!
Msn koristim u razno - razne svrhe, posluzuje mi za upoznavanje, dopisivanje, dogovaranje i tako neke stvari...
@krompirko - 512????????????!!!!!!!
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Bookmarks