Čekaj, zar možeš nekome provaliti u LAN iako je zaključan sa passom?
Prvom prilikom se spojim, sam si je kriv što nije postavio...
Ono što ne želim da meni netko radi, ne radim ni ja drugima...
Koliki je vaš moral kod krađe prometa preko interneta...
ili neovlaštenim korištenjem tuđih podataka za spajanje ili priključivanjem na tuđi Wlan...
što radite kad vidite free ap?
Dali odmah otvarate mapu svog grada i označujete točkicama gdje ima besplatni net ili ne marite ili pak pomognete u daljnjem spriječavanju..
Kako bi ste se osjećali da vama to netko uradi?
Kod mene je situacija da već dosta dugo imam flat.
Zaštitu na wlan ne stavljam, a čak sam u ID svog wlana upisao:
TIA Wireless network ( slobodno se sluzite )
Jedino što ograničim je da korisnici wlana ne mogu pristupat mojoj privatnoj mreži i gledat što imam na HDDu...
Prije sam se znao dovest u situaciju da ako negdje sjednem, nađem free ap, da samo koristim MSN na njemu i to cirka sat dva, koliko baterija izdrži, da ne nabijam promet nikome.
Od ilegalnih radnji sam samo zbog znatiželje naučio i eto došao na načine kako nekome provaliti u lan i to čisto samo da znam da mi ne bude strani pojam ako mi ikad bude zatrebalo... Ali nikad da bi nekoga totalno iskorištavao...
pa čak i sad već ima pola godine, i da ima Wlan, češće koristim svoj mobitel i WnW...
Čekaj, zar možeš nekome provaliti u LAN iako je zaključan sa passom?
Naravno...
Može se apsolutno sve... što god ti padne na pamet...
No, faking krasno. Zajebi onda taj super wireless ako je na pladnju svakom iole sposobnijem kompjuterašu. I'll stick to wires.
I sumnjam da bih nekome tako krao promet. Da baš nemam nikakav izvor u blizini, a trenutno mi je potrebno, pokoristio bih se, ali da bih to prakticirao non-stop - nikako. Nisam tolika cicija da ne mogu dati 200-tinjak kn mjesečno.
ma svaki pass i zastita ima rupu
jos pogotovo ako je admin/vlasni neiskusan
ne bi krao promet tj pomogo bi adminu sredit rupu
Edit : @krompirko
prosla tema:
svida mi se onaj dio T moderator mora zatvoriti temu![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
...Krompirko je upravo otkrio kako se radi forumska sapunica - u jednoj temi da zaplet za drugu pa je zatvori i pređe na drugu...
Pa iz stavova sa prošle teme da se zaključiti moje stajalište...
Imam dječiju filozofiju (još iz vremena skupljanja sličica): "... moje je moje, ukoliko se želiš mjenjati - može pod uvjetom da uzmem ono što nemam, ukoliko želiš da ti nešto dam - pitaj - ako nije prebahato - može...".
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ono je ilegalni thread koji odlazi u off, a ovo je thread o kojem se može razglabati...
NEgo, nešta mi je sad čudna ova anketa... odjednom su svi dobronamjerni...
a bilo je ljudi koji traže programe...
...pa ovo je tema na tragu onoj o izradi virusa - svi bi nešto ali na kraju su svi dobričine jer počnu razmišljati - što ako meni netko tako što napravi...
ja se svakom nezasticenom spojim. Smeta me sto ne citaju upute pa im se takve stvari desavaju. Spojim im se i vucem cisto iz edukacijskih razloga. Nakon prvog racuna ce sigurno naucit da se wlan ne ukljucuje bezveze i kako se zasticuje.
dobar grah daleko se čuje
Ma da stave samo one osnovne zaštite - admin username i pass, isključe broadcast, pa MAC filtering i max. broj klijenata, fiksne IP adrese po MACu, već to će većini "hackera" bit dovoljno da odu dalje.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma u vecini slucajeva ne stave, nego samo ukljuce WLAN iako im nije ni potreban. Evo ja od sebe lovim 3 homeboxa i 2 DSL-a bez ikakve zastite. Skinuo sam upute od routera kojeg lovim i uredno pise kako je potrebno wlan zastititi kao i za homebox. A ko ih sisa, ako oni ne zele citati upute nek onda placaju.
dobar grah daleko se čuje
...pa sad dobar dio njih o tome nama pojma - konkretno već sam dvojici iz zgrade pokucao na vrata i pojasnio da nešto naprave s tim jer im svako malo upadnem u liniju (kako se šaltam po stanu njihov je signal ponekad jači)...
Prvo su me pogledali kao bjelu vranu i za par dana to riješili (valjda kada su nekoga našli da im to sredi)...
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Nema potrebe da drugima upadam kada imam mjesta gdje ću skidati besplatno.
Da nije tako možda bih nekome i upao, no samo ako mi je baš nužno.
Protivim se tima stvarima...no činjenica je da su ljudi jednostavno prelijeni da se educiraju i to malo što treba...stoga ne krivim ljude koji im upadaju već samo bedake koji ne znaju ili ne žele čitati.
Nije to neka mudrost.
1. u krugu oko mene ak ima nekog s adsl-om mrak, wireles jos manje, dakem sve i da hocu ne mogu krast...
2. kad bi i imao priliku, nebi to radio cisto iz prakticnih razloga, volim komociju, a ne da mi se netko odspoji kad mi je skidanje filma na 99.9%, da ne pricam o usporenim brzinama, slabljenje signala etc...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
neznam pekla bi me savjesta nebi se ugodno osjecala.
Rade pitam i obicno dobim,samo da me se rjese
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hm ja nemam kom krasti![]()
Moja mreza je otvorena za sve koji se zele pogledati e-mail ili nesto, no nisam na frekventnoj lokaciji pa nisam do sada imao vise od 50 mb prometa.
Na tude mreze idem jedino ako imam potrebu. Znaci ako je frka za necim spojim se na nezasticenu mrezu samo kako bi obavio sto trebam tako da nisam nikada skidao nesto... Ionako nemam laptop nego samo PDA i mob sa wifijem pa neki zesci download nije niti u pitanju.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ne bih zloupotrjebio za skidanje nekih velikih fileova, ali zašto ne spojiti se za pregled rss feedova, malo surfanja i sl. Inaće za mail koristim blackberry za surfanje web n walk, pa mi ne treba wi-fi i uopće ga ne koristim...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
krao bi da imam kome, ukrao bi mu puno, kad ne zna, naucit ce se zastitit, ali opet, ne bi se usudio krast puno- da se vidi, da me jos neko prijavi tcomu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Krao bih da znam kak.
ne , salim se , imam flat i totalno mi je svejedno . nek samo neko dodje , ionak ga ja ne koristim u punoj mjeri , nek si covjek skida ak treba kaj. dok god ne radi ilegalne stvari neke.
makar , kod mene su zidovi tak debeli da brijem da moras bit 2 metara od routera mog da bi nes ulovio![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks