alo ljudi molim vas, kaj niko nije imo slicna iskustva...
fakat mi je bed, nije baterija bas jeftina![]()
oj ljudi, imam big problemo, radi se o lapu benq p52
radilo sve normalno, igrao sam nesto na lapu i slucajno sam (bar mislim) neznam tocno sto se dogodilo ali odjednom dok sam igro lap se samo ugasio ja ono WTF??? pogledam iza vidim iskljucen kabel tj AC adapter...
odma mi palo napamet da sam cijelo vrijeme igro na bateriji... ok ono ukljucim ja punjač nastavim igrat, baterija se puni...ali pogledam ja poslije baterija opet na 0%
probam ja resetirat, vadit bateriju ovo ono...opet, pise da puni, prepoznaje bateriju, ali cijelo vrijeme 0%, gledam, mozda krivo pokazuje, probam ugasit lap, iskljucim adapter, ocu na bateriju, nece upalit, 0 jeb*nih posto...
e sad, pitam vas, kaj mi nece punit, baterija radi, prepoznaje ju i javlja da puni, ali ju ustvari ne puni...
ali ovo mi je upalo u oko...
tu javlja da je baterija unutra, ali vidite na slicici kosu crvenu crtu na bateriji...
sad sta vama to govori, tko ima iskustva s tim, help please...
samo se molim bogu da nije hardverski kvar...
![]()
![]()
![]()
alo ljudi molim vas, kaj niko nije imo slicna iskustva...
fakat mi je bed, nije baterija bas jeftina![]()
...probao si kliknuti na ikonu od baterije - što se dešava???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nista uglavnom, samo specifikacije baterije...
i onda kad ju iscupam to se makne sto daje do znanja da prepoznaje bateriju i da radi...
...vidim da si sve probao - nažalost po ovome opisanom otišla ti je baterija - po meni prije kupovine nove provjeri je na drugom lapu (ako imaš mogućnosti ili se obrati trgovini gdje si kupio lap)...
Onda može ić i trebalo bi ić pod garanciju, ako je još uvijek pod garancijom...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
može na garanciju ali mislim da ti je garancija na bat 6mj
A KAJ SAD TI GLEDAS�
nije garancija na bat ti je koliko i na laptop jer je to sastavni dio lapopa, ako pise da laptop ima garanciju 24 mjeseci, onda pod to spada i baterija... e a imas li mozda iza laptopa preklopku, znaci sa donje strane laptopa preklopku ac ili bat?! jer to neki laptopi imaju kako nebi se baterija masakrirala non stop pa kad radis na poslu na ac-u to ukljucis da baterija ne dobi po pic*i jer nije dobro cijelo vrijeme drzat laptop na bateriji...pogledaj pa javi!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
nema nazalost takvog gumba...
ima samo za vadit bateriju nis drugo...
ali ziher nije krepala baterija pa lap je star 2 mjeseca...
a prepoznaje bateriju i sve...
![]()
...servis???
pa ako imas garanciju zasto ga nebi odno na servis???
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
...sve je to normalno nekad čovjek nema sreće...![]()
šalji hom, jednostavno si pogodio na onu koju oni zovu tvornička greška, a svaka druga je takva
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks