Igro sam igru, vizualna prezentacija je odlična a pogotovo uništavanje auta.
Al najbolje je igrati pikado s ljudima
Evo neki dan sam dobio,vec sam ju prije upecao ali uopce nisam razmisljo da je se dobavim.Igra je pre pre zakon,grafika odlicna,kao i gameply a i zvukovi razbijanja su fenomenalni.A posebno me ocarava to sto se sve trga i razbija,kao i auto.Jedva cekam Flatout 3 stvarno je igra zakon,preporucujem vam ju.![]()
Igro sam igru, vizualna prezentacija je odlična a pogotovo uništavanje auta.
Al najbolje je igrati pikado s ljudima
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Nisam još ništa čuo za trojku, ali proguglaj malo netom, možda nešto nađeš
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
evo par screenshotova iz trojke
LINK
Hmm,cudno mi je kako na netu ima samo na francuskom nesto o trojci,zna netko kad izlazi?
heh pajo ove slike su Flatout 2.![]()
ok onda,a valjda ce izaci 3,jedva cekam igra je nevjerojatna.
da....a tribalo bi valjda brzo, nemaju sto cekat vise....
Skinuo sa sa neta ovu igricu i kada je pokusam pokrenuti dobijem samo crni ekran,a kada izadjem pojavi mi se poruka Fatal error--cannot open file--
data/global/filters/radialblur/tga.,
Probao sam potraziti na netu jel netko imao taj problem i nasao samo na jednom turskom forumu istu stvar,ali ne kuzim bas turski.,
Mozda netko zna u cemu je problem?![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
kud ćeš na trojku, pa i 2 je još relativno nova. Imaš kaj igrati jen cajt.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Igrao sam dvojku, osvojio sam sve medalje na offroad cestama, ali na stazi nikak niš, pocel sam gubiti živce, i pa pa igra, možda opet instaliram, samo čekam da me prime, igra je super, nema šta!
flatout je savrsena igra igrao sam svaki nastavak flatouta i prezadovoljan sam!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Dobio sam Flatout no kad instaliram pokrenem igru i bude jedno 2 sec crni ekran i samo izadje iz igre, nista se en desava.
Na svim ostalim igrama sve radi kako treba, graficka nije preslaba, imam dovoljno rama i mislim da je sve u redu s konfiguracijom.
Dali netko zna u cemu je problem???
a da ti mozda nevalja crack iliti taj exe file kaj si ga kopirao ??? skini s neta crack . a i mozda ti nevalja igra , ja sam prije imao neku verziju kaj nije htjela.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks