GEEEEEEEEEEENIJALNO!!!!!!
Ponuda im je ludilo ko oprani toaletpapir.
eto i VIPme korisnici sad mogu razgovarat malo povoljnije prema svim mrezama...treba se nadoplatiti bonom od 200kn. tarifa se moze aktivirati do 31.8 a traje do 31.12.
cijena poziva 0.91kn i naravno to ne bi bilo to da nema naknade za uspostavu poziva koja iznosi kako svi znamo 25lipa..
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722257&idnews=509062
----------Sony Ericsson----------
GEEEEEEEEEEENIJALNO!!!!!!
Ponuda im je ludilo ko oprani toaletpapir.
Zadnji uredio Denis : 04-07-2007 u 20:09
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
pa vip i t-mobile trenutno nemaju razloga spustati cijena jer imaju dosta korisnika( i previse)...tako da je i ovo ok sto su napravili.... ponuda je jadna i ne mislim ju aktivirat jer imam telca za pozive koji su i od te ponude jeftiniji duplo...
----------Sony Ericsson----------
Ste primjetili da oni VipMe Easy misle i naplaćivat poslije 31.08 ?!
Imaju problema a aktivacijom Easy tarife.![]()
Svih tri i pol stručnjaka prebacili na razvoj Tomatoa, pa im sad "glavni" brand trpi.![]()
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Prejaki su. Na webu piše:
"Promotivno razdoblje u kojem je moguća aktivacija Vipme Easy tarife je do 31.8.2007., a njeno korištenje je moguće do 31.12.2007."
Svatko bi naravno pomislio da kad jednom ukuca bon od 200Kn, na miru je do 31.12., ali ne, prilikom aktivacije dolazi SMS poruka:
"Aktivirana Vam je Vipme Easy tarifa - koristite je DO 31.08.2007. kada cemo vas obavijestiti o uvjetima njenog produzenja"
Dakle nakon 31.08. vjerovatno neki mjesečni harač kao i za Vip0.
tarifa je sranje.. al svedno cu ju uzeti, ali samo zato sto imam novi broj pa nemoram dat 200kn.
preskupo..imao sam je i ja godinu dana..mislim skupo je za onoga tko ne zna iskoristiti..evo reci na primjer, nemam potrebe zvati ikoga van hrv..a kod te tarife se to isplati.. pa sam presao na tarifu 50 i dodatno ju personalizirao tako da sam odabrao +30kn za sms po 10 lipa. isplati mi se. jeftinije dodje nego bon..+to kaj jos dobijes vip frenda..mada to ne koristim pretjerano..
jel kod te tarife vip frends opcija 0 za 30kn mjesecno ne sljaka?
da ali kod te tarife nidje ne posminju frends broj ni nista, pa me zanima jel vrijedi 0kn na frends, za 0kn prema svima to znam da postoji al to se placa 60kn, mene zanima opcija za 30kn i samo 1 bespla broj.... pitat cu sluzbu.
da nije toliko velika mjesecna naknada,tarifa bi bila super... jer ipak vip ima puno korisnika,koji ne zele ili im je ljeno prelaziti na tele2...ova opcija im je dobra prilika da ustede koju kunu,ali to je bas sitno....osim ako jako puno pricate sa vipovcima...onda se moze fino iskoristiti. samo da li netko zna to vipovo "neograniceno2 pozivanje,na koliko je u stvari ograniceno? 500,1000 minuta? znam da oni uvijek nesto muljaju sa tim?
Mislim da je raky_b govorio 0kn prema svim VIP korisnicima (gdje placas 60kn mjesecne naknade)!
A tako se i reklamira "VIPEasy i 0kn unutar VIPa najbolja kombinacija" :-)
CARpeDiem*
Ma... Mislio sam da to ne vrijedi za "nove" korisnike koji su se registrirali poslje navedenog roka...... Nema veze....
CARpeDiem*
najlakse ti je da nazoves vip. nema svrhe postavljati ikakva takva pitanja po forumima, kad se sve moze fino lijepo besplatno saznati.
Bookmarks