...inače - Vista u instalaciji sadrži sve verzije (bar ove dvje koje ja imam), a koja će se instalirati ovisi o ključu...
...i da, hr vista je velika oko 2.5GB, možda i malo više, i bit će na rapidu...
a koliko ce biti linkova i na kojem serveru i da jos nes koliko je to veliko u jednom komadu.I dali je bolja home primium ili Ultimate.Zato ke sada skidam Ultimate na engleskom.Molim vas da odgovorite.
...inače - Vista u instalaciji sadrži sve verzije (bar ove dvje koje ja imam), a koja će se instalirati ovisi o ključu...
...i da, hr vista je velika oko 2.5GB, možda i malo više, i bit će na rapidu...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-07-2007 u 11:16
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ajde wild. svaka cast stavi mi skidamo...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
a daj stavi na megaupload ili barem stavi na samo jedan link imam premium samo za megaupload.I da ako kome trebaju ljucevi PM![]()
ti imas ali mi nemamo![]()
![]()
Wild![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Čovječe nemoj izmišljati!!!!
To je samo Wildova dobra volja što je to odlučio uploadati. Budi sretan što će biti i na rapidu. Dobro da još nisi tražio da ti DVD pošalje poštom. Zato nemoj izmišljati i budi sretan što ćeš negdje ipak moći skinuti hrv vistu.
Wild još jednom hvala i još jedan...![]()
...samo da (konačno) javim - upload je još u tijeku ...gore je tek 14 dijelova od 23 tako da ćete dobiti ovih 14 dijelova kad stignem kući s posla, a ostatak sutra ujutro...
...i oprostite na kašnjenju, kad upload ne može biti brži od 34kb/s a ima cca 2.2GB za uploadat...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-07-2007 u 22:04
bravo ljudino
znači još malo pa skidamo
hvala unaprijed....![]()
Mi6 Black
Ja sam skinuo Vistu i radi sve super. Nisam ju aktivirao nego sam koristio Time stopper.
da li mi netko može reći brži način skidanja fajlova sa rapida jer mi vremenski neda nakon prvog skidanja probo sam se i skroz diskonektirati ali mi neda odmah drugi fajl skidati inače imam zixela i stalno aktivnu vezu
ma imam 2 mj.neograničeno pa bi bilo šteta da to propadne i primam svaku preporuku za bolje skidanje i donekle bržu od bitlorda a to preko proxya da li mi možeš malo pojasniti jer nikad nisam tako radio normalno da je mule
Neće ni jedan crack koji je radio na engleskoj visti radit na hrvatskoj... Ali nema veze imam Time Stopper koji radi pa ću zaustavit vrijeme da mi sat ne odbrojava dane za aktivaciju...
Danas sam cijeli dan probavao razne crackove koji bi trebali napraviti pravu aktivaciju (ne kao Time Stopper) ali neće ni jedan. Čak sam pokupio i razna sranja na netu pa sam i disk formatiro ponovo...![]()
Uglavnom super je ova Vista na hrvatskom stvarno je 99,99% toga prevedeno!
Još jednom hvala!!!
...ma ništa, drago mi je da ste zadovoljni...
...ali mi je žao što ne radi crack...
Jeli itko probo moju ultimate vistu ili jeste sknuli office
Za ubuduće, pročitajte pravila, a WildBoy, mogao bi se i ti prisjetit istih. Linkanju na ilegalan sadržaj ovdje nema mjesta... pa makar on bio stavljen u <code>... Jednostavno to riješite preko PMa ako već morate i svi zadovoljni...
Dajte mi vi koji ste skinuli hrvatsku vistu recite na koji ste način riješili problem aktivacije?
Da nam nepropadne ovo Wild ajd napravi blog di ćeš staviti ove linkove ili daj meni pa da stavim na svoju web stranicu uglavnom da ti nepropadne trud![]()
Bookmarks