dobijes obicne slusalice, usb kabel, 256mb karticu, zvucnike.....super mob..ja ga imo i samo mu fali af edit(auto focus) i svjetlo...
uzmi ga pa cemo se mjenjat ako ti ne valja..![]()
zanima me sta se svedobije jos sa mobitelom jel se dobiju wokmen slusalice ili obicne
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
dobijes obicne slusalice, usb kabel, 256mb karticu, zvucnike.....super mob..ja ga imo i samo mu fali af edit(auto focus) i svjetlo...
uzmi ga pa cemo se mjenjat ako ti ne valja..![]()
Zadnji uredio pero1985 : 21-06-2007 u 09:46
sta je to sf
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
pretpostavljam da misli na auto focus...
i radio mu fali
pa sto nemozes to srediti upgradeanjem na k610...ili ni oni nemoaju AF
nema k610 af
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam ga isto mislio uzeti,mob ima zvučnike,256,slušalice,lijep je dobro dizajniran,player sličan prvim walkman edicijama i to sve ga možete uzete,slušalice 256 lijep dizajn i to samo za 991 kn ali sam skupio još malo para i uzeo k550 u vipu!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja sam ga uzeo prije 2 tjedna, i zasada sam prezadovoljan, nimalo mi ne fali taj auto focus, jer sam imao i k750 i mogu reći da puno brže okida tj. kada slikam puno je brži od k750 (možda zato kaj k750 ima af) jedino kaj mi fali to je bljeskalica, al jbg, pošto ne slikam po mraku to mi ni ne treba, a radio mi uopće ne fali....uzimaj ga....za te pare je super....
oglasnik.pforum - biker boy
Ja sam ga bas jucer uzeo (napokon)...
Slazem se sa svima gore...
Jedina mana je autofocus (koji se moze preboliti) i nedostatak LEDice...
...Al zato sam zvukom ocaran...
Pr3j3ben mob za sicu para...![]()
Zamjerka mu je AF, blic i šugavi Vodafone izbornik. Jedva čekam da izađe novi XS pa da se i toga riješim.
pa izasao je novi xs koji podrzava cid51 i 52 ili ne?
meni ovaj mob i nije nekako.. nema nishta shto bi me privlacilo, ni kameru niti je walkman. prosjecan mob IMO. i dizajm mi se cini pre neozbiljan.
Neznam. Meni su na forumu rekli da se te ikone još ne mogu promijenit... Idem malo u OFF, ali jel zna netko točno dali se mogu maknut VF ikone na V630i?
Mogu, Davincijem, ali to se placa.
potpis
sixthy i illidian
ali da napomenem da zvucnici koje dobijes, da su mrak, ljep zvuk, ima i bassa
i glasno se cuju
![]()
btw ja ga danas uzeo, a niste napomenuli da dobijes jos onih 490kn na racun...
tj dobivas ih kroz dvije godine...
Jel zna netko da li se ti zvučnici koji dodu sa V630 mogu posebno kupiti?
PREDATOR
Bookmarks