ako je novi,upali BT,jedan poziv i to je to...+previše ti je to love za n73,nađe se puno jeftinije...
ovako zelio bih kupiti n73 preko oglasnika za nekih 2500 kn. E sada me zanima, posto nikada nisam imao symbian tel. , na sto moram pripaziti kod kupnje, kaj sve da pregledam na mobu, osim IMEI koda na njemu i garanciju dali se slazu?? hvala puno. pozz,danijel.
@Ico , sorry radi prijasnjeg naslova
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ako je novi,upali BT,jedan poziv i to je to...+previše ti je to love za n73,nađe se puno jeftinije...
ali me strah da za manje nebudem dobio nest lose, govorim za rabljeni mobitel ali sa mobisovom garancijom, ni u kom slucaju pisana.
mobisova garancija...2200kn..pisana arancija u pvt servisu 2100kn..nema te kaj biti strah,meni su puno puta bez beda mob popravili...nisam nikada imao probl...
ah cuj sa 16 godina ti i nije bas lako skupit 2200 kuna, a onda kad bih vec uzimao sa pisanom onda bi uzeo sa 0h rada. a neznam kaj da napravim ,mislim da cu ipak uzet nekaj polovno a ima origigi mobis garanaciju. kaj ne treba vise nista gledat po mobu osim onog kaj si gore napisao??
Provjeri kameru, signal, sve tipke i koliko sati razgovora ima (i interneta).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kod n73 pogledaj zadnji poklopac,zvučnike kameru i bluetoth i eventualno zvrcni nekog...nema problema sa pisanom garancijom bar kod mene...
nije bilo ni kod mene problem pa je bio mjesec dana na servisu i nije popravljena.definitivno treba paziti od koga se kupuje.![]()
Mislim da bi trebao pogledati i stanje joysticka, koliko čujem on se najbrže kvari na n73...
ja isto nemam problema sa svojom 2100 kn
obavezno provjeri BT, jocstick, tipke, ekran, kamera
zvučnik i jedan poziv
da ti poslje nebude žao
ja bih radije rekao da ima izuzetaka kojima se POKVARIO, a ne izuzetaka kojima radi joystick.
točno spočetka sam bojažljivo koristio joystick bojeći se da će samo odfrknuti nekud ali tadi bez problema i čak mi se čini da će tako i radit još neko vrijeme....sasvim solidan dojam ostavlja (barem u mom slučaju...)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Gle za takve mobove,bolje se nadi s likom koji ti prodaje i na licu mjesta isprobaj najosnovnije,ogrebotine,da li stekaju tipke na tipkovnici,pogledaj kakva je baterija.i naravno da ima garanciju.
A evo bas i ja kazem da je 2500 kuna previse za mob. Evo moj frend je imao srece da je uz pomoc sto je imao na pretplatu mob na vipu dobio n73 uz sve popuste za nekih 1000 kuna,ali gle ne daj iznad 2000 kuna za n73
ja si sljedeci tjedan kupujem n73, dobio sam ponudu koja se rijetko dobiva, nova zapakirana, t-mobile za 1000kn...to kupujem odmah...
nebi ti htio kvariti doživljaj ali zar ti se necini da je to ipak malo jer inace je 2000 a ti daješ 1000, da nije neki problem na mobu
ne nije to sto mislite, mob je nov, zapakiran iz t-mobile i kako mi je frend glup dat ce mi ga za 1000kn, a inace svaki par mjeseci dobije po 4 moba, neznam na koju foru...
Imaš onaj kod koji provjerava koliko je mobitel radio od prvog paljenja, možeš i to provjeriti.
a taj kod je ???
to je pouzdano??? znaci ne moze se softverski vracat i resetirat?? znam da se na motoroli to s lakocom moze napraviti.
Bookmarks