da vidim jesam skuzio : ti zelis da sve poruke koje dolaze na mob od tvoje cure da se proslijeduju na tvoj broj bez da ona zna ?
Drugi pokusaj,
zanima me da li netko moze, da li postoji neka usluga ili mobitel... ili nesto slicno..., znaci ja posaljem nekome poruku i da neka treca osoba procita tu poruku ( ali ta treca osoba da procita na svom mobitelu ili nekako drukcije)
malo je cudno pitanje ali me zanima da li je moguce, ja sam siguran da je nemoguce ali trazim potvrde od Vas
![]()
da vidim jesam skuzio : ti zelis da sve poruke koje dolaze na mob od tvoje cure da se proslijeduju na tvoj broj bez da ona zna ?
a da ti gospe![]()
![]()
![]()
a imam i ja jedno pitanje..
Da li možda postoji mogućnost da sve transakcije od Todorića prebace k meni na račun?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ne ide ti to, nikako. Ja pošaljem poruku tebi, i jedina dva načina da ih netko drugi pročita je da:
1) uzme tvoj (ili moj) mob i pročita
2) forwardira(š) SMS sa svog moba nekom trećem
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Koje tebe brige pate![]()
Ma blue21, ostavi se toga. Što će ti to? Pitaj je lijepo, i ili joj vjeruješ ili ne. Ako ne, ostavi je, ionako nikad ništa od toga. Ako da, onda nemaš problem.
A forwardiranje čak ne znam da li se napravit automatski. Nisam siguran.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kad na motoroli razbiju flash do kraja (ako ikad i budu) onda mi se možda i moglo isprogramirati flash da automatski šalje poruku na drugi mob bez ikakve obavijesti. Ali: normalno da će osoba skužiti iz razloga što će imati stalno nekog manjka na računu a i vjerovatno će jednom biti bilzu zvučnika i čuti smetnje slanja poruke.
@BD, nikako se forward ne može napraviti automatski. Niti na motoroli niti na jednom drugom.
Moze operater u SMS centru ako to nisu promijenitli.
Može se na bilo kojem pocket pc phone poput mojeg uz dodatnu aplikaciju.
Ali i da ti tu mogu pomoći ne bih, jer nije u redu prema dotičnoj osobi, a da ne govorim da je protuzakonito.
Stoga zaboravite na to.
problem je bio sto sam poslao doticnoj osobi, a sve poruke je citao netko tko nije smio vidjeti, radi se o nokiama. Osoba kojoj sam slao je odmah brisala poruke, pa me zanima da li tako nesto postoji pa bi molio ako neko vise zna da napise
hvala
pozdrav
ivan
koja nokia?symbian?
mislim da sam prije par mjeseci vidio program koji prosljeđuje SMS...
jesam jesam...http://my-symbian.com/forum/viewtopi...t=33179&sid=35
Za pda sam ja uredno imao taj program na variu, ali nikad nisam čuo za neki obični mob da bi mogao to napraviti..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
obicne nokie 6070 i 7360
ivan
Bookmarks