Dakle,ne znam kako da ju stavim u fullscreen,uvijek mi je smanjena...
Ispričavam se na glupom pitanju,ali čačkao sam po svim opcijama i nigdje nisam našao tu opciju...![]()
Hvala unaprijed![]()
Dakle,ne znam kako da ju stavim u fullscreen,uvijek mi je smanjena...
Ispričavam se na glupom pitanju,ali čačkao sam po svim opcijama i nigdje nisam našao tu opciju...![]()
Hvala unaprijed![]()
si probo stisnit alt+enter?????![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
sta ti se ne otvori prozor u kojem odredjujes velicinu ekrana, kad stisnes na ikonu, probaj potrazit ikonu (u program files, tamo di si instaliro wormse) koja se zove confing ili tako nesto
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probao sam već prije i alt+enter i ništa![]()
@georgy1 : to se zove launcher,i može se podesiti rezolucija ekrana,međutim meni nikada nije preko cijelog ekrana igrica...
promijeni rezu na kompu u nešto manju pa probaj!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
I to se meni dogadja,i ja nemam WORMS 3D na full ekranu,nego na malom.Probala sam i ja ALT+ENTER i ništa.Ne znam kako se to podesava.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ste probali start > all programs > worms 3d (kako vec) > setting > display > i stisnite full screen (ima i window ali vi stisnite full)............................tako je kod vecina igrica...........![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Idem probati pa javim![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Evo mene,tamo nema settings,ne vidim ga nigdje,samo worms3d.exe
I ja također
cekaj znam još nešto..................uključi w3d > kad uključiš probaj naci setting ili option pa tamo pogledaj................
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks