Evo i moje "opreme"... Prilicnoi skromno ali za kojih 3 i pol tjedana jedan od onih gore PDA ce biti moj![]()
Evo moje kolekcije PDA racunala i smartphone uredjaja...da se malo hvalim
Prvi PDA koji sam dobio u ruke je Asus A636 sa GPS sustavom
![]()
HP iPAQ 2750 - evo dobio ga jucer. Trenutno nakrcan sa browserima te Agile Messengerom za ICQ i Skypeom za VoIP.
Moj novi ljubimac - The Zaurus. Model C700. Preklopna tipkovnica, Linux...posao, posao i samo posao. Idealna zamjena za laptop dok ne budem imao novaca. Blututh trenutno ne radi...izgubio sam zivce pa ne mogu na Net. Ali zato idealan za pisanje vecih kolicina tekstova.
Vrlo atraktivan mob i sad sluzi kao moj izlaz prema Internetu. Oboruzan EDGEom (220/110), 2MP kamerom (sve ove slike su osim samog moba slikane njome) i miniSD utorom te novom verzijom Series 40 platforme (prepoznavanje glasa na hr, 2d akcelerator, jaci cpu, teme) itd...Nazalost kod mene je samo kratko.
Naravno tu je i moj prvi smartphone od cega je sve zapocelo. Trenutno ne sluzi nicemu jer sve ostalo moze u potpunosti zamjeniti njega. No cjenit cu ja njega kad ostane sam sa Zaurusom.
I naravno, svi zajedno...osim Njoke, jer je ovo njome slikano.
Steta sto cu se do kraja sljedeceg tjedna morati rastati s vecinom opreme.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo i moje "opreme"... Prilicnoi skromno ali za kojih 3 i pol tjedana jedan od onih gore PDA ce biti moj![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
..ne kuzim.vi testirate mobitele..pa dobijete to od nekoga na neko vrijeme...ili ste ljubitelji takvih skupih stvarcica pa kupujete to?..
mpx200, V360, SE K610i
Ja testiram i recenziram softver na mobovima, a Rospaya je kolekcionar![]()
Jel taj Zaurus kupljen od fudoo-a?
...koji je on kupio od tebe, koji sam ja trebao kupiti od tebe (Moto E1000).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Znam. Da, skužio sam pošto je korisnika Zaurusa mali broj u HR. Eto ja sad peglam sa Zaurusom C1000 naveliko i razmišljam još nabaviti Sigmarion III http://www.conics.net/shp/pda/sigmarion3/
Zgodna je ta spravica, ali sumnjam u kolicinu softvera za nju (ne zaurus).
www.gadgethive.com
Ima programa za Win CE 4.1 dovoljno. Mislim da nema potrebe imati brdo programa ako se 60% njih neće korisititi.
Ovisi kakav si korisnik. Ja volim veliku količinu programa![]()
Dizanje teme u 4 ujutro, ludilo
Evo slike otprije mjesec i nesto:
Prvi koji ih sve tocno nabroji dobije od mene cokoladu
Sto sve vi imate?
www.gadgethive.com
Malo sam off znam ali zanima me može li mi netko reći kako se prijaviti kod nekog mobilnog operatera ili kako već za testera uređaja(ako se to tako zove). Zainteresiran sam za pisanje rewiev-a i testiranje uređaja!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Kao i mnogi drugi
@rospaya:
1. psp2
2. Asus R2H
3. Creative Zen Touch
4. Sharp Zaurus...mislim da je SL-C760
5. Qtek 8060
6. SE P990
7. Nokia N73
8. HTC S620
9. iPAQ rw6815 ili iPAQ rw6818 (mislim da je 6815)
10.HTC Tytn
11.Siemens CX65
12.Nokia E60
13.Qtek 9000
Edit: ako naiđeš na kojeg i-mate ultimate sa VGA ekranom proslijedi ga dalje meni pleaseeeeee![]()
Zadnji uredio Wisher : 16-07-2007 u 09:38
Nema sad Rospaya tol'ko opreme. Hehe
EDIT: Meni isto![]()
www.gadgethive.com
Show offs!
![]()
Rece covjek sa samsungom! Pffft!
www.gadgethive.com
Hehe. Samsungashima je zabranjeno spustanje korisnicima napredne opreme.
LOL![]()
Joj, nemoj da ti zaspamam temu.
Šit! Ovo nije četaonica.
Moj bed!![]()
Moj glavni uređaj pored ostalih običnih mob.
![]()
HP IPAQ 6915 + 2GB Mini SD
SE K800i
Razmišljam da ostanem samo na IPAQ-u, nemam potrebe za dva uređaja, ali mi žao kamere na SE, odlične slike pravi.
Imperare sibi maximum imperium est.
Bookmarks