A čuj mob je iz Njemačke mreže O2 pa vjerujem da je i išao tamo na popravak. Slažem se da je popravak trajao predugo, ali rođak u CH je jednom prilikom također u ovlaštenom servisu čekao čak i više od 2 mj. - na kraju je dobio novi mob. I ja sam ludio zbog dužine popravka, ali kako rekoh, ipak sam na kraju zadovoljan.
Slavonac
Pisana garancija kod dilera je obicno komad papira na kojem on upise datum prodaje, IMEI i svoj broj moba...
Kako vecina dilera iz oglasnika prodaje po 10tke telefona dnevno/tjedno imaju i svoje servisere koji im te telefone odkodiravaju/stavljaju HR menu/popravljaju i sve ostalo vezano uz njih...
Dakle ako kupujete mobitel iz oglasnika pregledate malo sta se nudi i sa malo inteligencije cete skuziti tko dila s telefonima i od njega ga kupite...jer se tom liku ne isplati zezat sa vama za jedan jedini telefon koji u prosjeku vrijedi cca 200 eura...
Naravno da takvom kupovinom preuzimate i rizik da cete se mozda zeznut kupiti mob od nekakvog debila i ako crkne vam nece priznati nikakvu garanciju ali to je u danasnje vrijeme sve manje slucaj jer njemu vise zarade donese kaj cete prenjeti njegov broj jos trojici svojih frendova nego kaj ce on izgubiti ako ti plati popravak koji njega kosta mizeriju jer ima dogovor sa nekim serviserom...
Tako ili ne kenjkajte i kupujte mobitele u ducanima ili ustedite lovu i piknite iz oglasnika (op.a. ovom izjavom ne poticem nikakvu ilegalnu trgovinu)...
I jos jedna stvar oko garancija - trebate vidjeti muke po ovlastenim servisima kod kojih je ponekad teze ostvariti garanciju nego kod dilera i kod kojih se zna dogoditi da cekate tjednima popravak moba. Osobno sam imao takva iskustva sa RAM3, Europatradeom i Mobisom...
Eh i samo da spomenem finacijsku racunicu kod skupljih modela - placanje popravka vam obicno izade ukupno manje nego da ste taj mob kupili u ducanu, pa ste opet u plusu...
So go figure![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-07-2007 u 17:07
Bookmarks