Treba mi neki program za izradu Wallpaper-a i editiranje postojecih; recimo manji Wallpaper pretvoriti u veci, bez gubitka kvalitete.
Tocno tako... NEMOGUCE...
Jedino da potrazis negdje po google-u (ak je to obicni wallpaper, ak nije fotografija) pa mozda ti se posreci...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
A sa kojim programom se izraduju Wallpaperi?
photoshop ? ... paint ?![]()
kakav wallpaper bi ti htio napravit ?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
a sto je za tebe wallpaper? sto ti zelis da napravis?
wallpaper moze biti i potpuno crna slika, sa recimo, nekim textom.
odes u paint upises dimenzije obojis po svojoj zelji, ubacis neko slovo...
ne postoje programi za raditi wallpaper, nego za slikanje, editiranje fotografije fotomanipulacija i tako to.
posto si pocetnik u tome, ne preporucujem photoshop.
najbolje neki Uled-ov program tipa Photo Impact ( i ja ga koristim,izmedju ostaih) vrlo je jednostavan a mozes cuda napraviti.
moze i Corel-ov Painter al mislim da je impact jednostavniji
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...sad ukoliko želiš najosnovnije stari u stilu izrezati nešto povećati malo zarotirati... - probaj sa Irfanview-om - ali ovo je doslovno najosnovnije...
S druge strane za sve iole kompliciranije (recimo to uvjetno) već ti je odgovorio flOorKilla...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hvala na savjetima...
Ovako ... slika je 1000x707 a ja bi htio da mi bude preko cijelog ekrana.
Mislim da je standard 1024x768, pa sad malo gledam i jos jednu rezoluciju koja je 1600x1200.
Ona se moze povecat u bilo kojem programu sto ste vec naveli, ali onda slika ispadne nekako mutna, nije izostrena, ...
Gubi se na kvaliteti, a ja to zelim izbjec'.
Jednostavno, zelim da mi bude preko cijelog ekrana ...
Toliko ćeš već moći povećati, ali to bi bilo najbolje izvesti u photoshopu. Najjednostavnije da mi na mejl pošalješ originalnu sliku, pa ti ju resizam u rezoluciju tvog ekrana ili koju već želiš.
...a kad je rastegneš - kako ti onda ispadne???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ok, sve je rjeseno! Hvala svima na savjetima.
Pozdrav!
![]()
Bookmarks