Lijep autic, samo premali i preslab za moj ukus.
Iako se nikad ne isplati kupovati nove aute.
uf novi puntač mi se jako sviđa i to pogotovo naranđasti
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Lijep autic, samo premali i preslab za moj ukus.
Iako se nikad ne isplati kupovati nove aute.
Ni ja se nikad ne okrećem kad idem u rikverc, samo retrovizori. Pa od okretanja te samo zaboli vrat i leđa...
I nije mali aston martin, nego mali Maserati!![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
evo sad me s posla lik dopeljal u puntichu..neznam izvana je velik iznutra mi nekak mali....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Evo prekjučer sam imao s Puntom i prvu prometnu nesreću. Na Ljubljanskoj (ili po novom Zagrebačkoj) prije ulaza u podvožnjak ispod Savske. Uglavnom šleper s prikolicom me krenuo preticati, izgubio kontrolu, počeo vijugati po cesti i krenuo direktno na mene u moju traku, skoro me prignječio uz ogradu. Srećom uspio sam zakočiti tako da mi je na kraju samo oderao cijelu dužinu auta (prednja vrata i blatobran poprilično oštetio) i odvalio retrovizor.
Srećom po njega, lik je priznao krivicu i sve, ali sad se moram još gnjaviti s procjenama i osiguranjem i popravkom. Samo za informaciju, moji u Fiatu su procijenili štetu na 12000 kn.
nemoze on tebe preticat na zagrebačkoj.
fizicki nemoguce ti je to.
dobro je ajd da tebi nije nis , lako za auto .. probaj trazit da ti daj unova vrata , tak smo mi , al male su ti sanse. sve ove fore s ravnanjem lima pa lakiranjem - kaj ja znam meni se cini da to nije to.
moze ti bit sjebana i geometrija kotaca ak te bas pritisnuo uz onaj dosta visoku rubnjak pa su se kotaci "stisnuli" ...
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ma ja u desnoj traci vozio nekih 80, a on projurio pored i počeo plesati po cesti. Možda sam se krivo izrazio...
Uglavnom idem u ponedjeljak u njegovo osiguranje na procjenu pa ćemo viditi šta će biti. Nije ništa kotačima bilo jer nisam udario u rubnik, uspio sam zakočiti prije.
A moji u Fiatu su predložili zamjenu prednjih vrata i blatobrana, vidit ćemo šta će ovi u osiguranju reći.
Novi je auto i odobri ce ti, vise nema krpnja, ravnanja i slicno.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Šleper pretjecao auto?
ili si ti bakica ili vozacu slepera nisu sve na broju.
daj shvatite vec jednom - nije pretjecao nije preticao , nego su se mimoilazili .
Ljubljanska odn Zagrebačka avenija ima po tri trake u svakom smjeru . odvojene su betonskim djelom di je zasadeno cvijece. ovaj je mogo prikocit malo da se stane u traku za skretanje desno , ovaj prolazi pokraj njega zanese se i hop.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Baš mi je žao GrandićaDaj slike
![]()
U pravu si. Nadam se da će sve biti u najboljem redu nakon servisa.
a jebote, premala kubikača, to bude se razletilo, bolje da su stavili 1.8T pa onda 180KS... ili 1.6T ali 1.4T i toliko konja, nekak previše, a budemo još vidjeli, možda i bude nekaj od toga
Istina, zayebo se ja...![]()
Ajd super, bolje da ti novo to pospajaju nego naknadno lakiranje, vjerujem da se neće uopće ništa niti kužit, čak niti mehaničar neki...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks