Nije bas slicno Pradi, iPhone mi se cini ipak jednostavniji i brzi za tipkanje. No opet, oba mobitela sam koristio jako kratko.
Pretpostavljam da je slican pradi za koristenje, a ja za nju nemam nikakvih zamjerki, poruke se pisu najnormalnije (nema problema recimo za 3ce il 4vrto slovo po redu) jedino malu konfuziju stvara to sto nema klasicnog razmaka izmedju gumbiju ... meni je prada odlicna, slobdno mogu rec i najbolji telefon koji sam do sada koristio, cekam iphone![]()
Nije bas slicno Pradi, iPhone mi se cini ipak jednostavniji i brzi za tipkanje. No opet, oba mobitela sam koristio jako kratko.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo jedan profesionalni iPhone test, mislim da je iPhone najbolji za upravo to..![]()
ako je to bio iphone imam ga i ja i idem ga bacit sa zgrade...
uglavnom stagod da je, izdrzalo je pune 2 sekunde
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da. A iskreno da ti kažem,da mogu kupit taj Blendtecov mikser....![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks